Шокантно

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Ej znaci sto ti e zivot...pred da se registriram na Kajgana si bev shmeker golem kako sto mi dolikuva..ama ovde be pokraj toa sto se registrirav istotaka i pocinav bev na onoj svet...i dobiv uste edna misija na ovoj svet da shmekam se dodeka ne mi ja presecat glavata T.E. da bidam vecen kako Hajlender...
DA ZIVEE KAJGANA I VISTINA VOSKRESNAV...:)
p.s. ajde vadete gi jajcata i krsete se....:pusk:

можи да сум јуда?

не паѓам зашто тој не ме шмека...:nesum:
хахахаха
мислам дека не ни знае...хмммм
ќе го задлабочиме овој муабет јас и он :)
шмекеру утре ако си на работа, со тој автобус во 15.05 и ќе збориме...:smir:

evo mislam deka mu uspea shmekot, shmekot bese da ne ja shmeka,taa padna i evo ti date

Леее Шмекер друже , полека со Дева Марија и Богородица !!!!
Немој и нив да ги шмекнеш ќе треба да апстинираме од црква после.....

Snupix druze tok,u taka so vampire se postaviv na onaka kako da go kazam poladen shmek..ona da trca..i ete gledas odredi datum...:)
A Blind mojot shmek si ima granica gi pocituvam i deva marija i bogorodica tamu ne r'ckam...pozdrav do dvajcata

:pos::pos::pos::pos:
Шмекерот не знае да шмека:pos2:

Unbeliver, Herectic... Kill the heretic... :star:

Рената, за тоа што неверуваш во способностите на шмекерот, ќе бидеш казнета со нешмекање од негова страна... значи, ти губиш :):baeh:

Уф...ама ме зашмека шмекеров....абе заслепев, а очите не успеав да му ги видам:nesum::pos2:

Уф...ама ме зашмека шмекеров....абе заслепев, а очите не успеав да му ги видам:nesum::pos2:
Epa src..imav jas avatar svoj nekoi dve nedeli kade sto mozess da mi gi vidishe ocite ama ne sakav premnogu da se istaknuvav pa se odluciv za ovaa slika koa bev na odmor u turcija:)

колку турчинки изшмека таму? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Unbeliver, Herectic... Kill the heretic... :star:

Рената, за тоа што неверуваш во способностите на шмекерот, ќе бидеш казнета со нешмекање од негова страна... значи, ти губиш :):baeh:
Sve sto imav da ti kazam ti kaza Moderatorot...

ШМЕКЕР ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!
ШМЕКЕР НАЈГОЛЕМ ПАТРИОТ!!!!!!!!:zver::olee::olee::olee::olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom