Шокантно

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Шмекер брат вампирката не паѓа на твојот шмек, што значи не е ефикасен до 100 ка.

То е то, не си шмекер во вистинска смисла на зборот. :baeh:
Brat imam kazano uste koga se registrirav deka ne sum sekogas uspesen jas sum doblesen da priznaam deka sum imal i neuspesni shmekovi ne vikam ne yebiga vampirkata so nejze si imam kako sto vika ona samo komsiski shmek na distanca:)

Brat imam kazano uste koga se registrirav deka ne sum sekogas uspesen jas sum doblesen da priznaam deka sum imal i neuspesni shmekovi ne vikam ne yebiga vampirkata so nejze si imam kako sto vika ona samo komsiski shmek na distanca:)
A znaci so nea samo komsiski smek. Epa pocni poveke da ja smekas posto gledam ti go rusi ugledot. I ako sakas da ti ja pustam mojata komsika da ja smekas. Pozdrav.

не паѓам зашто тој не ме шмека...:nesum:
хахахаха
мислам дека не ни знае...хмммм
ќе го задлабочиме овој муабет јас и он :)
шмекеру утре ако си на работа, со тој автобус во 15.05 и ќе збориме...:smir:

хахахаха
Kako be ne znae da smeka. Site na forumot gi smekna. Pozdrav.

хахахаха

Хахахаха, го стопи сега ни на работа нема да оди од срам.

:pos::pos::pos::pos::pos:

za shmekerot sram ne postoi...Vampirkata samo mi dava dopolnitelen stimul i predizvik za da si go naostram shmekot kon nejze:)...

Лапсус, мислев на Маленко...Александар :pos:

Кој и да е тој Шмекер, нека му е лесна земјата. Се работело за голем човек, штом и на 78 години бил познат како Шмекер, а и веројатно бил тоа.

Некој едноставно има(л) стил. :))))

:helou: Поздрав, голем човеку. Почивај во мир.

oвој нашиов шмекер воскреснат е, т.е. е пратен од господа да ги шмекат женскиве:pos2:.Не прајте збунки појќе не е мртов...неговата мисија вечно ќе трае:vozbud:

Aaaaaaaaaaaaaaaaa

:pos2::pos2::shok::shok::smeshko::smeshko::smeshko:
Ne mozam vekeeeeee!!!!!!
:olee:

VAISTINA VOSKRESE!!!

Ej znaci sto ti e zivot...pred da se registriram na Kajgana si bev shmeker golem kako sto mi dolikuva..ama ovde be pokraj toa sto se registrirav istotaka i pocinav bev na onoj svet...i dobiv uste edna misija na ovoj svet da shmekam se dodeka ne mi ja presecat glavata T.E. da bidam vecen kako Hajlender...
DA ZIVEE KAJGANA I VISTINA VOSKRESNAV...:)
p.s. ajde vadete gi jajcata i krsete se....:pusk:

lele izvinete go zgresiv smajlito sakav da go pratam shmekerskovo:wink::wink:

Ej znaci sto ti e zivot...pred da se registriram na Kajgana si bev shmeker golem kako sto mi dolikuva..ama ovde be pokraj toa sto se registrirav istotaka i pocinav bev na onoj svet...i dobiv uste edna misija na ovoj svet da shmekam se dodeka ne mi ja presecat glavata T.E. da bidam vecen kako Hajlender...
DA ZIVEE KAJGANA I VISTINA VOSKRESNAV...:)
p.s. ajde vadete gi jajcata i krsete se....:pusk:
Брат пази нешто друго да не ти пресечат, па што после?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom