Шокантно

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Шмекерот е починат, иако според последните мои информации бил логиран утрово во три по полноќ на форумов. Дали духови постојат на кајгана а членот се служи со измама прикривајќи го својот вистински идентитет, или се работи за недоразбирање? Кој е вашиот став?
shmekerotzl2.jpg

Името е сокриено, по барање на авторот на сликата...

Шмекерот е починат, иако според последните мои информации бил логиран утрово во три по полноќ на форумов. Дали духови постојат на кајгана а членот се служи со измама прикривајќи го својот вистински идентитет, или се работи за недоразбирање? Кој е вашиот став?
shmekerotzl2.jpg

Името е сокриено, по барање на авторот на сликата...

Аууу , бог да го прости нека му е лесна земја....
Кој ќе ни шмека сега кајганџики, или он со својот дух е присутен и непрестанува да шмека, па после овие се бунат зашо ги мафтал не идел на кајгана пул парти, а он да ти бил цело време таму ама не го виделе.....

Слава му :pos2:

Ееее јабана книгите......кој ч шмека са децта

Ќе се шмекат со црвите долу... Шмекерски црви.

Леле само мене ме немаше шмекнато пред да замине:nesum:
Лесна му земја... :(

R.i.P Shmeker ~*~ ХАХА

78 години од кои 73 поминати во активен шмек... па не е лошо :pos: R.I.P

Леле само мене ме немаше шмекнато пред да замине:nesum:
Лесна му земја... :(
Ne placi kit katce jas sum samo na mala prosetka vo drugiot svet...na odmor sum tamu da shmeknam malku i tamu...
ne se sekiraj...ke se vratam i shmek ne ti bega...
P.S. veruvajte vo duhovi...bidejki kako inaku jas sum go napisal ova...
uste eden p.s. utre sobiranka na pogreb u mermer maalo t.e. grobista butel ke vidite golema parcela so mnogu obezbeduvanje na vlezot od kaj ulicata ke ima..strelka sto pokazuva "POGREB SHMEKEROT"...povelete i donesete pobajagi blaga pcenica...i rakiicka za dusa na vasiot pokojnik:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom