Шокантно видео, тајните на 15 годишно девојче

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
@ PoolGirl: Ставај ми какви сакаш етикети, баш ми е гајле, но не смееш да ме споредуваш со некоја што имала 300 пати не заштитен секс.
@ Ryder: Верувај дека не се гордеам со тоа, али мислев дека тоа е форум и дека личните искуства се раскажуваат овде, сум грешила.

Сиси гајле ти е за нив. Јас те подржувам. :smir:

@ PoolGirl: Ставај ми какви сакаш етикети, баш ми е гајле, но не смееш да ме споредуваш со некоја што имала 300 пати не заштитен секс.
@ Ryder: Верувај дека не се гордеам со тоа, али мислев дека тоа е форум и дека личните искуства се раскажуваат овде, сум грешила.

Е па вака сега... Ова е форум, а не твоја најдобра другарка... Тајните и искуствата задржи ги кај тебе... Тие се кажуваат само на доверливи личности, а и тајна како тајна, ако ја знаат повеќе од двајца веќе не е тајна :smir:

Lol da imam kjerka i da mi treba da ragja dete na 15 godini abe so CHEKAN kje i praam abortus

Сејамен

Може по грешка кондомот се дупнал,или се извадил не бил убаво наместен...тееее одма по чекичот се фати.

Да имам ваква ќерка , најверојатно НИКОГАШ повеќе не би излегла од дома

Се уплашив, се наежив, се стресов и потресов... 300 пати со 3ца на 15 години.... страшно... и сакала бебе....
јас на 20 уште се стресувам при помисла на бебе а не оваа гускава...

леле дете мое вака да се испонаша, башка на мојот кревет да има секс и по цел град и да не ме рецка ни 2% може комотно да се рачуна за мртво... и мене и себе да се брука....
ауф... што ми требаше да го гледам... неможам да се приберам сеа
грозно

Ми крена притисок девојчево , не е можно вака да писка , леле ја жалам мајка и многу.
За оваа треба две три воспитни , или психијатриска болница ...нешто, ова не е во ред, забегана 100%.

Одбивам да ја признаам оваа за постоечка индивидуа. Ова е местенка, веројатно некаква кампања на американската Влада, за кревање на свеста на родителите и децата. Во секој еден спротивен случај, девојчево би го казнила за сторените сексуални недела со казна откинување на гласните жици.

Океј, сфаќам дека темава е во ЧДА, ама да не претеравте малку?
Сите измисливте 100 невозможни начини за изведување абортус.
А да се ставевте на местото на мајката?
Би ја скриле во вашиот дом и би ја зашититиле од светот, не?
Затоа што сите сме свесни колку е голема мајчинската љубов [со исклучоци].
Не се занесувајте, ве молам. :smir:

THIS IS PROBABLY THE DUMBEST AND HORNIEST 15 YEAR-OLD BITCH I HAVE EVER SEEN ! ! ! :uvo:

И како не е трудна до сеа не ми е јасно?

Ako e mestenka ke recam doBra gluma.
Ako e vistina ke i recam na majka i u podrum da ja zakluca 1 nedela , malku e 2 nedeli i samo ednas dnevno da i dava jadeneje, ama i toa nema da ja spreci ke se e**** so gluvci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom