Шокантно видео, тајните на 15 годишно девојче

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Само погледнето го целото видео. Што открива само девојчето. Замислете ова да е ваше дете :( Замислете вашето дете да стане вакво еден ден што би направиле ?. Уште што нема на овој свет.

Леле батачиња и хормони... што чуда прават, само... оваа бебе сака или само сака да и го прават, неколкупати со ред? :raz:

има и еден друг збор... нинфоманија.

Не можев да го догледам клипот. Ме нервира кучкава. Идиотка. Уаууу биг дил. Има 15 години...се изебала со тројца до сеа...и сака дете! Уште срамни влакна не и растат на гускава бе! Појма нема од живот. Прави фама по тв за да ја гледаат.
Не можев да јас слушам како пишти. И прекинав со клипот.
Типично америчко анти - шмек срање кое потсетува на гомната на Џери Спрингер.

што се овие глипости бе

Многу играње "Мајка и деца". Мисли така е бебе да се чува. Роди го и после само ке си расте. Па и во емисија ја викнале бе како нешто сериозно да е. Шлапни и по некој шамар па после нека сака дали да раѓа деца.

Девојчево е лудо!!! Со 15 години направила нешто што ниту една особа не би требала да го направи , па уште да излезе во јавност со тоа.И да се фали!!!
Себе си се нарекува Player а незнае што се може да ја снајде.Жал ми е за мајка и , мора пола Америка да ја покажува со прст заради нејзината ќерка и нејзините нескротливи хормони

леле каква глупачкаа ејј ме изнервира до крај ... луѓето прават се и сешто само да привлечат внимание :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: до некаде и родителите се криви што и дале слобода да прави што сака во 15 год :uvo:

да ми е сестра, има од ќотек да ја побркам, не по секс да е луда, од човеците ќе бега ко ќе ги виде...

Навиена квачка, што и фали освен памет :raz::icon_lol:

... оф не приметив плавуша била, ништо чудно =)

Како бе не им експлодира една нуклеарка у силос дур им е... па да ги снема од лице на земјата... Ебате шизофрената нација...

Мислам дека имаше за девојчево тема во Дом и Семејство, ако не се лажам...

lemme ask u smth vikkie, i can see your momma is white, but is ya daddy black?
башка...ова е местено срање...нема шанси ова да се дешава...оваа треба да се убие...

"all my girlfriends have babies i wanna have baby"
Не е кул ако нема бебе...

300 пути имала секс....

"your mother caught u fucking in her bedroom 3 times"
омгзор..
имала секс во парк, во трговски, на скали...

стварно е улава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom