Шокантно: Скопје без знамиња за најголемиот национален празник!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
грешка си бе пропагатор... многу полошо е државата да го заебава Македонецот, да го краде, да го молзе. Држава не мора да се сака, ТАТКОВИНАТА треба да се сака. И ќе претерувам се додека не се свестите... тоа со знамињата не е проблем од денес... а НАИВЕН си ти, ако мислиш дека има некој муда да дојде да ги симне знамињата... ене ти го на булеварот “Словенија“ во дворот на приватна куќа веќе долго време се вее државно знаме на албанија... кога ќе завртиш од качаничкиот пат према Скопје север...
sto e on rambo pa da mu se plasat???nego kaj nas mu odgovara na nekoj da se veat albanski znaminja...

Вклучи Радио и ТВ на форумот и во листата одбери Скопје лајв:)

еј озбилно ниедно знаме нема :tapp:

Денес сум изненаден од градоначалникот и општинава...Мислам на КУМАНОВО!!Излегувам надвор гледам насекаде развеани Македонски знамиња..ми се наполни срце!!!!Па дури и во другиот дел од градот каде што се браќата имаше премногу Македонски знамиња...нека им вадат очи таму .. пред дуќани и пред згради им закачиле..ако кеф ми е требале и на тараса да им стават...
иначе не многу битно градоначалникот ни е од СДСМ...ако на некого му нешто значи нека го земе тоа во предвид :vozbud:

Јас колку што видов, имаше знамиња...

.... 5-6 низ цел град. А низ центар (Рекорд, Пела....) ептен тапа, 2-3 дали имаше, баш со Acid глеавме :toe:

Minatata vecer bev vo Skopje so organiziran prevoz na proslavata vo Skopje.Imase mnogu luge,no znaminja nemase.Koga se odese na mitinzi koi gi organizirase bilo koja od golemite partii imase poveke znaminja i paroli.Sega se pomina nekako sramezlivo.I niz skopje voopsto ne se cuvstvuvase slavenicka atmosfera.Ne zboruvam od inat,mozebi nekoj ke me demantira,nekoj koj e od Skopje i preku den imal prilika da go vidi gradot kako e,no nekako bez voodusevuvanje site se vrativme doma.

Овај...
Да се пријават сите на кои што денес им е празник.
Да им честитам...
ДЕНЕС е 9-ти Септември.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom