Шокантно - анексите на сдс и грција

сдсг и гејлада се гз и гаѓи кој чиви мириса и лиже тие си знаат.
Сигурен сум дека има подолготрајна стратегија на подривање на македонското национално ткиво и обезличување на народот, историјата, јазикот и се она кое би било закана за самата грчка егзистенција.
Тоа е јасно и кажана од покакакниот глигоров кога спомена дека ние сме словени и немаме никаква врска со античките Македонци.
Таа стратегија, тој круг на интереси си трае и си е се таман или темјан кога е сдс на власт, а се разгорува кога заминуваат, па има проблеми, тензии, војни и што се не.
сдс оган да ве изгори.(а и дел од дпмне, само не знам кои, сдс се лесни за лоцирање)

да ти појаснев Миленко не е комуњар, а Мирка ги толчи нејзините лом ги напраи
Точно..камо среќа да останеше таков...вака станува лигав комедијант:)..., а Мирка..не ли пак таа со Бране си пијуцкаа заедно , во времето кога го СОВЕТУВАШЕ???....лично во четири очи..:)

Pa seto toa i do sega se znaese.... ne bese tajna toa ...:toe:

Ovie dvajca serkovci vcera samo na celata situacija i dodadoa senzacionalisticka dimenzija ( kako inace ke go palat naivniot narod ), aneksi, kurci palci i tako dalje.... nisto drugo ne otkrija, samo preformuliraa...:toe:

Да не беше тајна ама беше тајна како се прифатило.

Вели, Холбрук разговараше со Грците 4 саати а со Бранко 3 мин.
И после минута до 12 се прифатија новите грчки барања.

Ми се гади, само се зголемува багажот наречен предавства.

Или ајде тоа што не е скриено.
САМО 3 МЕСЕЦИ ЌЕ БИДЕ ОВА ИМЕ, ПОСЛЕ ЌЕ СИ ГО ВРАТИМЕ ИМЕТО.

Уаааа Груевскии уааа ја шитна државата, викаа кодошите.

Точно..камо среќа да останеше таков...вака станува лигав комедијант:)..., а Мирка..не ли пак таа со Бране си пијуцкаа заедно , во времето кога го СОВЕТУВАШЕ???....лично во четири очи..:)

лошо е кога немаш што да кажиш во самоодбрана па тргаш одма во офанзива со навреди

Mirka ne bila tamu, oti e potpisana vremenata vo New York, od Stevo Crvenkovski, vo kancelariite vo UN.
Овој да не беше кадар на вечниот Стојан Андов....упс... поточно на експозитурата во Македонија на Реформските сили за Југославија на Анте Марковиќ?

Гледам овде никој не се занимава улогата и делото на С. Андов.

dedo stojan ke si go doceka svoeto samo neka ostane uste malku ziv da si ja oseti bolkata tuku gi vidovte debiline vo salana boris trajkovski zaedno so pijanicana B.C KAKO SE POTESE :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Dejan];2274258 напиша:
Како се станува администратор на форумот. Сите предавници ќе ги банирам и ќе им ја затнам муцката. при секој збор кога ќе го спомнат бц, кг и сдс по едно змијулче да им излегува од уста.

Дали сте свесни дека само од неколку луѓе страдаме, дека та е една мала група педера кои не дупат у здрав разум. Зарем има уште идиоти кои веруваат во тие нивни приказни после сите овие текстови, слики и видеа за нивната „посветеност“ на МАкедонија...

Ех ме боле срцето...

Gi ima bre covek. Ehee, idioti (kako gi narekuvas ti) kolku ti dusa saka! Lugje ni trebaat poveke na nas. Mazishta so muda! MAKEDONCI!
Za 24 chasa ke se ischisti dobar del od plevelot, a ona shto ke ostane samo kje se isusi!
Akcija treba, akcija!! Da vidi svetot kako se spravuva Makedonecot so dushmanot!!

:toe:

лошо е кога немаш што да кажиш во самоодбрана па тргаш одма во офанзива со навреди

kaj vide NAVREDA??????, jas samo prokomentirav za osobinite i "politickata" opredelenost na dvajca bivsi komunjari i poverlivi "nadvoresni " dousnici... :)
........a bidejki "pametam" spektakularno podolgo vreme od tvoeto......ne e loso da priberes "rogovite"..:)

kaj vide NAVREDA??????, jas samo prokomentirav za osobinite i "politickata" opredelenost na dvajca bivsi komunjari i poverlivi "nadvoresni " dousnici... :)
........a bidejki "pametam" spektakularno podolgo vreme od tvoeto......ne e loso da priberes "rogovite"..:)

немам рогови ама твоите надалеку се гледаат
очигледно ништо нити си запамтил нити си сфатил
а ако си ја гледал претходната емисија кога гостуваше Мирка двајцата си кажаа јавно со чии идеологии се растени и живееле до пред некое време

а ако си ја гледал претходната емисија кога гостуваше Мирка двајцата си кажаа јавно со чии идеологии се растени и живееле до пред некое време

“Волкот влакното го менува,ама навиките никогаш“ рекол некој и бил во право.:toe:

Vidi..tie ti kazuvale, ama jas RASTEV so niv......na kazano ili na VIDENO da veruvam??? :)
neznam tie sto si mislele, ama znam sto si pravele...:)

Vidi..tie ti kazuvale, ama jas RASTEV so niv......na kazano ili na VIDENO da veruvam??? :)
neznam tie sto si mislele, ama znam sto si pravele...:)

Заборавија да му ги презентираат сликите од Титовите штафети и “слетови“,или тоа ДПМНЕ-овциве сега го сметаат за доблест?:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom