kIRe9
OK. u'r right
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 1.419
- Поени од реакции
- 73
не ме терајте да почнам да пишувам...шмизла ти е широк поим...не моеш да кажеш оваа веќе станала шмизла...денес шмизлите се претопени у други групи ви текнува...јес да сеуште има шмизли... она класика...самобендисано...нживеат во свој замислен свет...не знаат или глумат дека не се во допир со реалноста...кад тад ке се опраат...е сеа тие шо имаат пари и глумат лудило со истите нема нишо да научат...знаеш океј е да си облечен у марка донегде...имаш пари..зашто да не си купиш ако моеш да си приуштиш...ама има такви шо праат глупости и отфрлаат друштво шо не е како нив...може до утре да се збори ви текнува...облака секакви шопингувани ствари од солун...не знае јајца да испржи бе... во главата и е влезено нешто кое ретко ке искочи...глеа колку калории имаат грицките:jaj: и такодаље...е сеа све е и до понашање...ти текнуе...али тоа е тоа бе брат..да не може да искочи без шминка од дома...ок ако имаш потреба да ама у маало да стааш 300 ствари... не можам да ги сфатам женскиве...таман коа ке си помислиш дека се знаеш и све си видел... ондак доаѓа некоја и ти го крши филмот...не е лесно да си женско у секој случај... али па препичавање у секој случај не треба...е сеа има утицај и друштвото... дефинитивно... некој може да има таков ефект шо ке те смени 180 степени...некад на добро..ама почесто на лошо... баш је јако бити фенси...ма ајде мрш таму иди прај шопска...и ми се пие ракија со салатата... иди запери садови...кажи ми питагорова теорема и докажи дека си паметна и зрело :back:
размислуваш...можеш да носиш шо сакаш...ЗРЕЛО РАЗМИСЛУВАЊЕ...vhoala...
размислуваш...можеш да носиш шо сакаш...ЗРЕЛО РАЗМИСЛУВАЊЕ...vhoala...