Шмизла речник

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
еЈ дечко ај И - С - П - А - Р - И !!

-Talk to my hand!
:pos::pos:

Мислам дека на оваа тема најкомпетента да пишува е професорката што ми предава линеарна алгебра, Сузе од РЈК. Шмизла ипол. Единственото нешто кое го поседува и кое ја издвојува од останатите шмизли е нејзината интелигенција. Другите ми се некако смотанки. Слободно нека се регистрира и нека ја постават како модератор на темава.

ми кажуваа дека во ЈБТ во скопје шмизлите викале:
Не сум лажица,
не сум биљушка,
не сум чајник
јас сум шмизла од JBT Highschool...
ако е ова вистина е алал нека му е ... ц ц ц:nenene:

Smizla1: Be paaaaaaaaaaa :(. Vcira bev u nuviot bjuti salon so se otvori i pogodi su ?
Smizla2: Su maaaaa?!
Smizla1: Usven su mi ja unistija mojata prikrasna kosa,mi gi unistija stapalata na manikirot i nuktite od race na pedikir... Na izlaganje od tamu mi prijduva eden i me prasuva dali moze da se zapoznaeme. Mislam helooooooouuu !
Smizla2: Lilaaaaaaaa,ni mi se veruva ej. Ocigledno luzerot nemal pojma koja si...
Smizla1: Fala bogu otidov posle u salunot kaj so idam sekad i me sredija. Pusle otidov i kaj psihijatarot na islusuvanje i sea sum u top furma za smizlanje.
Smizla2: aj da ni gubime vrime u prazni muabeti,ramstori4 ne ceka... Ne sme bile tamu ud pred dvaa saati.
Smizla1: Ej da aj da ideme,nejkam da ni se nalutat su dulgo ne nima...

Smizla1: Be paaaaaaaaaaa :(. Vcira bev u nuviot bjuti salon so se otvori i pogodi su ?
Smizla1: Usven su mi ja unistija mojata prikrasna kosa,mi gi unistija stapalata na manikirot i nuktite od race na pedikir... Na izlaganje od tamu mi prijduva eden i me prasuva dali moze da se zapoznaeme. Mislam helooooooouuu !
Smizla2: Lilaaaaaaaa,ni mi se veruva ej. Ocigledno luzerot nemal pojma koja si...
Smizla1: Fala bogu otidov posle u salunot kaj so idam sekad i me sredija. Pusle otidov i kaj psihijatarot na islusuvanje i sea sum u top furma za smizlanje.
Smizla2: aj da ni gubime vrime u prazni muabeti,ramstori4 ne ceka... Ne sme bile tamu ud pred dvaa saati.

Добро бе, озбилно ова? :pos2:

Паааааахх се изморив читајќи само,а не па зборејќи вака...

одлучи се...башка зашто воопште Шу??? кој вика Шу??

Добро бе, озбилно ова?
Не.

Нема да најдеш некоја да ти го каже ова,дали 5 реченици од сите шо ги набројавте некоја ќе ги каже.
која вика дека на маникир ќе иде зашо нокт и се скршил,не биле у шопинг 2 саати..абе ај не влагајте у филмови жити се.

у скопјево нема шмизли,има само девојки шо се филмаат дека се шмизли,шо сакаат да бидат шмизли,шо со сила се праат шмизли и се лигават.
и не ми кажувајте дека вие не употребувате некои од овие реченици,макар и на заебанција,па ви станува навика...
и премногу ги дyете работиве жими се.

....And I Was Like...
ова беше најшмизлинско кажано од најантишмизла...тоа е...:nesum:

п.с. знам дека темава е у хумор ама го претеравте.

јас незнам дали велешките шмозли ни се оригинал или се тазе стока од чајна шоп ама знам дека со нивното лигавење можат да стасаат само до пошта
ке затвораат пликоа:toe:корисно зш да не:kesa:

site smizli vikaat deka ne im e gajle i ne se smizli!!!LMFAO

hahaha upotrebuvame recenici od smizli i definitvno ako spomnam na nekoj "abe kuliraj" znae deka se zezam!!LOL magde br nema smizli se praat samo...koj gi titkaXDXD:helou:

ми кажуваа дека во ЈБТ во скопје шмизлите викале:
Не сум лажица,
не сум биљушка,
не сум чајник
јас сум шмизла од JBT Highschool...
ако е ова вистина е алал нека му е ... ц ц ц:nenene:

Да.

Ама како што кажа магде, со сила го прават сето тоа. Сите шмизли што ги гледате кога ќе го напуштите вашиот дом, со сила се прават глупи и се однесуваат така детски. Мислат дека се којзнае што. Потоа тоа филмање дали ќе премине во навика или ќе ја напушти личноста откако ќе созрее(што чисто сумљам) зависи од шмизлата во овој случај.

Не само шмизлите, 90% од децата денес водат двојни животи откако ќе излезат од дома. Пред друштвото мора малку поинаква политика и персоналитет. Дома пред нивните изигруваат златни дечиња, а надвор се фалат како тоа се вратиле дома во 5 утрината, камен, па поваќале, ништо не се сеќавале. Потоа шмизливе еве, како шопингувале во Гејрис цел викенд а носат на нив роба мејд ин шутка. Откако го прочитав постот на магде, размислив и сфатив дека е така. Анализирајте си го и вие малку друштвото и ќе забележите разлика. :helou:

Во ЕНТЕР за компјутери играчница:

х:Извинете глушецов расипан е.
на шалтер/на каса незнам шо е: Тоа не е глушец, тоа е МААУУУС.
:uvo:

Да.

Ама како што кажа магде, со сила го прават сето тоа. Сите шмизли што ги гледате кога ќе го напуштите вашиот дом, со сила се прават глупи и се однесуваат така детски. Мислат дека се којзнае што. Потоа тоа филмање дали ќе премине во навика или ќе ја напушти личноста откако ќе созрее(што чисто сумљам) зависи од шмизлата во овој случај.

Не само шмизлите, 90% од децата денес водат двојни животи откако ќе излезат од дома. Пред друштвото мора малку поинаква политика и персоналитет. Дома пред нивните изигруваат златни дечиња, а надвор се фалат како тоа се вратиле дома во 5 утрината, камен, па поваќале, ништо не се сеќавале. Потоа шмизливе еве, како шопингувале во Гејрис цел викенд а носат на нив роба мејд ин шутка. Откако го прочитав постот на магде, размислив и сфатив дека е така. Анализирајте си го и вие малку друштвото и ќе забележите разлика. :helou:
SE E TAKA!!JAS ZNAM ZOSTO SITE OKOLU MENE SE TAKVI!sega na decava im e film da se nacukaat i da se napusat ne svakajki deka sekoj vtor go prai toa i so samoto toa sto site se povtoruvaat tie nemaat karakter jas imam 15god. i ic ne mi cue koj sto prai i dali ja ke bidam"cool"ili ne..crtam grafiti taka se izrazuvam i ic ne me boli koj sto saka neka misli...razmislete malce posle ova tekstce...RESPECT:tapp:

Незнам дали да плачам или да се смеем :) ... ц ц ц :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom