Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Smizla1: Be paaaaaaaaaaa. Vcira bev u nuviot bjuti salon so se otvori i pogodi su ?
Smizla2: Su maaaaa?!
Smizla1: Usven su mi ja unistija mojata prikrasna kosa,mi gi unistija stapalata na manikirot i nuktite od race na pedikir... Na izlaganje od tamu mi prijduva eden i me prasuva dali moze da se zapoznaeme. Mislam helooooooouuu !
Smizla2: Lilaaaaaaaa,ni mi se veruva ej. Ocigledno luzerot nemal pojma koja si...
Smizla1: Fala bogu otidov posle u salunot kaj so idam sekad i me sredija. Pusle otidov i kaj psihijatarot na islusuvanje i sea sum u top furma za smizlanje.
Smizla2: aj da ni gubime vrime u prazni muabeti,ramstori4 ne ceka... Ne sme bile tamu ud pred dvaa saati.
Smizla1: Ej da aj da ideme,nejkam da ni se nalutat su dulgo ne nima...
одлучи се...башка зашто воопште Шу??? кој вика Шу??Smizla1: Be paaaaaaaaaaa. Vcira bev u nuviot bjuti salon so se otvori i pogodi su ?
Smizla2: Su maaaaa?!
Smizla1: Usven su mi ja unistija mojata prikrasna kosa,mi gi unistija stapalata na manikirot i nuktite od race na pedikir... Na izlaganje od tamu mi prijduva eden i me prasuva dali moze da se zapoznaeme. Mislam helooooooouuu !
Smizla2: Lilaaaaaaaa,ni mi se veruva ej. Ocigledno luzerot nemal pojma koja si...
Smizla1: Fala bogu otidov posle u salunot kaj so idam sekad i me sredija. Pusle otidov i kaj psihijatarot na islusuvanje i sea sum u top furma za smizlanje.
Smizla2: aj da ni gubime vrime u prazni muabeti,ramstori4 ne ceka... Ne sme bile tamu ud pred dvaa saati.
Smizla1: Ej da aj da ideme,nejkam da ni se nalutat su dulgo ne nima...
Не.Добро бе, озбилно ова?
ова беше најшмизлинско кажано од најантишмизла...тоа е...:nesum:....And I Was Like...
ми кажуваа дека во ЈБТ во скопје шмизлите викале:
Не сум лажица,
не сум биљушка,
не сум чајник
јас сум шмизла од JBT Highschool...
ако е ова вистина е алал нека му е ... ц ц ц:nenene:
SE E TAKA!!JAS ZNAM ZOSTO SITE OKOLU MENE SE TAKVI!sega na decava im e film da se nacukaat i da se napusat ne svakajki deka sekoj vtor go prai toa i so samoto toa sto site se povtoruvaat tie nemaat karakter jas imam 15god. i ic ne mi cue koj sto prai i dali ja ke bidam"cool"ili ne..crtam grafiti taka se izrazuvam i ic ne me boli koj sto saka neka misli...razmislete malce posle ova tekstce...RESPECTДа.
Ама како што кажа магде, со сила го прават сето тоа. Сите шмизли што ги гледате кога ќе го напуштите вашиот дом, со сила се прават глупи и се однесуваат така детски. Мислат дека се којзнае што. Потоа тоа филмање дали ќе премине во навика или ќе ја напушти личноста откако ќе созрее(што чисто сумљам) зависи од шмизлата во овој случај.
Не само шмизлите, 90% од децата денес водат двојни животи откако ќе излезат од дома. Пред друштвото мора малку поинаква политика и персоналитет. Дома пред нивните изигруваат златни дечиња, а надвор се фалат како тоа се вратиле дома во 5 утрината, камен, па поваќале, ништо не се сеќавале. Потоа шмизливе еве, како шопингувале во Гејрис цел викенд а носат на нив роба мејд ин шутка. Откако го прочитав постот на магде, размислив и сфатив дека е така. Анализирајте си го и вие малку друштвото и ќе забележите разлика. :helou: