Шмекање...

Јас : Ја гледаш месечинана ?
Taa : Ја гледам
Јас : Можам да ја фатам ?
Taa : Не мојш
Јас : А тебе можам ?

:smir:

Јас : Може да те прашам нешто интимно ?
Taa : Прашај
Јас : Викаш кога имаш секс
Taa : ( со смеење одговара ) по малце
Јас : Па ај викни ме мене малце

Јас : Ја гледаш месечинана ?
Taa : Ја гледам
Јас : Можам да ја фатам ?
Taa : Не мојш
Јас : А тебе можам ?

:smir:

Јас : Може да те прашам нешто интимно ?
Taa : Прашај
Јас : Викаш кога имаш секс
Taa : ( со смеење одговара ) по малце
Јас : Па ај викни ме мене малце

Финтиве, друже ти се закон.... Пола од моите другари ги употребија... те цитирав... :) Браво секоја чест... :pos2::salut:

ti: devojko tatkoti terorist da ne e
ona:ne! zosto!?
ti:pa vidi kakva bomba napravil od tebe

ti: devojko tatkoti terorist da ne e
ona:ne! zosto!?
ti:pa vidi kakva bomba napravil od tebe

Јас го знам ова како:

Јас: Извини срце, твоите крадци да не се?
Таа: Неее! Зашто!?
Јас: Па тогаш кој ги украл сите ѕвезди од небото и ги ставил во твоите очи:)

Ве молам немојте со вакви анти шмек извадоци од тин-шема како треба да се шмека...како шо читам погоре...:)...баталете тоа...Кажете која е вашиот оригинален пристап...и дај раскажете некоја шмек ситуација...нешто необично...помеѓу вас и некоја цура/тип...и искрено...раскажувајте со детали...нормално раскажете и што после шмекот...:)...ајде млада генерацијо...

Шмеќер,немој така сеа...сите незнаат како тебе,вака да шмекат:vozbud:
Ти си стар шмекач:baeh:
Но сите незнаат да шмекат убао изглеа:baeh:
Се шалам:helou:

Шмеќер,немој така сеа...сите незнаат како тебе,вака да шмекат:vozbud:
Ти си стар шмекач:baeh:
Но сите незнаат да шмекат убао изглеа:baeh:
Се шалам:helou:
Инса...не мора да потенцираш дека се шалиш :)...Види...ја не дека потценувам...само сакам оваа тема којашто јас сум ја отворил да добие дух ме сфаќаш...без празни муабети...секој форумџија/ка нека раскаже некоја шмек ситуација у својот живот. Значи...како дошло до шмекот..па малце внесете се у раскажување...детали нека има...да го осетиме и ние шмекот којшто сте го имале преку читањето. Пример како била облечена некоја цура, на кое место сте се шмекнале...која песна идела у позадина...после шмекот дали одма се разиграле со јазиците или имало тука некои игри со зборови..некои заебанции...има тука доста шмекери...не сум само јас..:)..ама некако останативе...ко да ми се срамат :)....исто важи и за жените на форумов...споделете жени ве молам...јас повеќе ќе се радувам ако прочитам шмек ситуација од женско...:)

eve use edno:D

ti:mace tatkoti terorist da ne e?
ona:ne!zosto?
ti:pa vidi kakva bomba napravil:D :pos2::pos2::pos2:

луге овој збор е околу мене 24 часа дневно но немам појма штое(мислам знам што е но не знам како да го употребам)дек научете ме нешто :toe:

те и еден Мујовски шмек:
сретнува Мујо у кафич добра фуфа и и вика:
Мујо: Маче,шо пиеш?
Мачето:Вотка.
Мујо: А кај ти е?

:))

шала на страна,виц на страна,ретко сретнувам типови шо онака ќе ме шмекнат со добар шмек...речиси у последно време и нема такви..некако нема оригиналност,се некои стари средношколски финти,искрената заинтересираност за шмекање некако е изгубена во хоризонтот..се е како ради-реда.дали од досада,дали заебанција..

Хаха интересна тема...ме потсети на една ситуација...се гледаме со типов во дискотека некои си 20тина мин...се шмекаме со поглед ова она и он ми доаѓа ми вика...ти си убава, а јас немам девојка :tapp: кога го слушнав све падна во вода :nesvest: толку глуп пристап никад не сум доживеала...:lud:

Како и да е, мислам дека треба да сме оригинални и да не користиме некои финти од списанија, подобро да треснеш своја глупост отколку да кажеш некоја излитена фраза :wink:

еве јас во скоро време како шмекав (ако се брои во шмекање)беше на на карневалот во струмица!се натрескав винце и минам со другарите и некои штипјанки ни пребацуват.и оди прв еден другар јас по него и останатите и јас им правам здраво и ги бакнувам на рака!потоа почнав да гушкам на една од нив!ја бакнував на образ.како и да е мислам дека бев многу досаден :toe:

Вчера, на саем. У позадина некоја техно/хаус песна идеше. Стојам јас со другарите двајца, носевме рогови што светат, јас и уште еден од другарите :) И ни доаѓаат 2 симпатични девојчиња и ни викаат дали може да им ги дадеме роговите за да се сликаат. Другарот одма ги вади, а јас пополека, демек не ми е сеедно. И и викам на таа до мене што беше: како така девојче грубо ми пристапуваш...И оваа вика:Е доброо беее извиниии...Може ли да ми ги дадеш? Јас: Ајде штом така...:) И се сликаат девојчињата, па после не им чинела сликата па ајде уште една, гушнати они 2 и јас им се ставив во кадар, ебачки насмеан. После си отидоа, штета што не направивме муабет. Памет за другпат.:)

еве јас во скоро време како шмекав (ако се брои во шмекање)беше на на карневалот во струмица!се натрескав винце и минам со другарите и некои штипјанки ни пребацуват.и оди прв еден другар јас по него и останатите и јас им правам здраво и ги бакнувам на рака!потоа почнав да гушкам на една од нив!ја бакнував на образ.како и да е мислам дека бев многу досаден :toe:
Ти си се пуштил у класичен романтичарски стил..:) Бакнеж на рака. ( А некој ке помисли дека изумреле таквите фраери...видете го Ред Девил :) ) Не го кажа главниот детал...покрај раката и образот...ја залапа ли?...ја легна ли?...до кај отиде работата? :)
Не си доискажан...ако си го правел тоа со стил и уз смеа ако си бил прифатен...тогаш не си бил досаден. Но ако без стил си се лепел ко крлеж со гушкање на цурата и љубење..можеби си рекла она дека си оток :)...ама не сумљам у тебе...

Вчера, на саем. У позадина некоја техно/хаус песна идеше. Стојам јас со другарите двајца, носевме рогови што светат, јас и уште еден од другарите :) И ни доаѓаат 2 симпатични девојчиња и ни викаат дали може да им ги дадеме роговите за да се сликаат. Другарот одма ги вади, а јас пополека, демек не ми е сеедно. И и викам на таа до мене што беше: како така девојче грубо ми пристапуваш...И оваа вика:Е доброо беее извиниии...Може ли да ми ги дадеш? Јас: Ајде штом така...:) И се сликаат девојчињата, па после не им чинела сликата па ајде уште една, гушнати они 2 и јас им се ставив во кадар, ебачки насмеан. После си отидоа, штета што не направивме муабет. Памет за другпат.:)
Аххх тинејџерски шмек...негде прва према втора средно...
Те боли кур...битно вие сте се сликале со пичиња и сте останале со роговите на глава :)

heheheheh mala sum za so vas muabet da pram ama nvm... :D ej pa ne znaev deka i vie postarite se smekate i gibate itn.... mislev deka direk preminvate na glavnoto t.e. zaedno izlegvanje, pa legnuvanje... da ne si pisite i ljubovni sms poraki ?:P:P:P:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom