Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Готово е толку од надевањето се повтори дека второ сме тапа и дека пандев е добар само на една од 100 утакмици.

п.с. зашто не влезе филип кој игра во полска мислам? што чека јонуз?

ПАНДЕВ КРЕТЕНУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ИДИ СИ ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

ЕТЕ ВИ!!! ДАЈТЕ МУ НА ПАНДЕВ И У ГС ДА ВЕ ЕБЕ СЕГА ТИА ШТО ГО БРАНЕВТЕ!!!!!!
Шо јадате гомна бе :nerv: ДА дадеше браво промаши и ај че пцуеме сега:tapp: КОПИЛИЊА:haha:

Ќе ме убијат крај...Пандев ме разочара...одбраната одеднаш стана 100 пати послаба...милион грешки...

Ahh be majkata negova :(
Ajde ima vreme

Има време за уште 1 да примиме ... се шалам :) Пандев да не беше себичен сега на екранот ќе гледавме 0-1 а не обратно али јбг тоа е ..

Па не е крив Браун бе убаво си направи Пандев треба да се засрами за она што го промаши!!!! ОДИ СИ !

Пандев да си оди ?

Преслушај се аман, убедливо е најдобар на натпреварот, еден пас нема згрешено, топка не изгуби, ја пробива цела одбрана. Е сеа ако за една грешка треба да си оди незнам шо да ви речам, можи и заслужваме да не игра за нас ..

Таква шанса Бабами да имаше ке дадеше гол ,а камоли некој прволигаш на Италија

кога даде 2 гола со Шпанија викавте Пандев за претседател .. Р. Македонија (Пандев) ... сега оди си од репрезентација :tapp::tapp:

Македонски комплекси :toe:
загреови сте

Претерувате со тоа Пандев оди си, зашто сите шанси што денес ги имаа беа преку него, или он беше во шанса или он отвараше простор за шанса . . . него во моментов му е најтешко, али што сакате, нема изиграно натпревар на тимско ниво од Мај, мене не ме изненадува што потфрли во таа ситуација .

СЕДЛОВСКИ Е КРИВ!!!
не го натепа Браун на полувреме сеа ни шибна гол педерот!

Смири таа ебена топка дебилу гаден смрден гледаш сам си кретену

кога даде 2 гола со Шпанија викавте Пандев за претседател .. Р. Македонија (Пандев) ... сега оди си од репрезентација :tapp::tapp:

Македонски комплекси :toe:
загреови сте

Тоа беше пријателски натпревар,овој е поважен натпревар...не ни гледам веке да се нервирам...секогаш така убаво почнеме а како завршиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom