Школски глупости

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
nie pred nekoj den site maski mu gi izvadivme patikite na cas kaj edna profesorka a pred toj cas imavme fizicko

еднаш во основно што никад нема да го заборавам кога од прозор некој фрли јогурт од тие малите за ужинка што ги имавме и на крај се најде врз мојата глава :pos2::pos2::pos2::pos2: најголема глупост направена од некој слепец :pos2::pos2:

Еднаш во 8 оделение од втори спрат на училиштето ја фрливме катедрата преку џам на наставничката пошто ногу не мразеше и преку час ни даваше тестови :pos2: додека во втора година средо ја искршивме вратата на училницата и направивме шалтер :pos2:а подоцна дупката се ширеше и за на крај на годината можевме комотно да влеваме во училницата преку дупката за домашни миленичиња:pos2::pos2::kesa:

kje go pofalim drugarmi...
otidna u shkolo "sarma" i na chas se smeel ka mrdnat i go izbrkal profesorov nadvor...i otisol bratov zapalil cigare nadvor i se istripal mal odmor deka i e, i go dopushil cigareto i trgnal da vleze takov se istripal deka kasni na chas...i vlegol ( posle 5 min od ka go izbrkal prof od chas) i chuknal i rekol: izvinite shto kasnim prof. mozhe da vlezem? ...:nesvest:

Во 8 бевме најлуди сите наставници не мразеа.Ја сокршивме вратата и орманчето во училницата.Фрлавме клупи и столови преку прозор.Еднаш на час по англиски другарите од последна клупа ептен откачија и наставничката и рече последна клупа надвор.Овие лудите ја дигнаа клупата и ја извадија надвор..хахахаха ова нема да го заборавам

Јас го потврдувам пошто бев присутен во ходникот хаха :vozbud:

нашиот професор по физика беше алергичен на ванила
(на парфрми од ванила,крем и сл.)

кога правевме тест му ставивме крем на катедрата и кога дојде почна да кива ама на секоја секунда:pos2:
и ни вика:некој да не си ставил парфем или крем од ванила?
ние се газиме од смеење:pos2:малце ми падна жал,ама важно тест не правевме.
потоа сите научија дека е алергичен и си носеа од дома парфеми:pos2::pos2:

На професорката не и беше нешо денот цело време накурчена во испрашвење за прв пат строга беше. И нешо едно дете кога го испрашвеше одговараше со рацете вџеб и му се развика и му напиша пониска оценка и на друго избрка. И сега едно дете ја прашвит: Професорке мојт во тоалет да одам?
и та го пулит и му викат: Kaде?
и детево: Во тоалет професорке
и та му вика: Како мојш такво нешо да бараш на сред час

И после отишла вканцеларија почнала да и се дерит на класнана: Оние твојне невоспитанине бараја лото да уплатет на сред час

После ко ни кажа класната се виткаавме за стомак од смеење..

И наредниот час и однесоја ливчиња со лото

Во 8 бевме најлуди сите наставници не мразеа.Ја сокршивме вратата и орманчето во училницата.Фрлавме клупи и столови преку прозор.Еднаш на час по англиски другарите од последна клупа ептен откачија и наставничката и рече последна клупа надвор.Овие лудите ја дигнаа клупата и ја извадија надвор..хахахаха ова нема да го заборавам
Каже кој беше најбудал до 8-одд сеа сум смирен

Директирот во остовно го викавме Касандра но така го викаше цело школо и некој паметен кажал дека го викат Касандра и јас да се на правам паметен пред класо им вкам абе онј Касанда е многу будала човек сака да ги вика моите на разговор но додека јас тоа сум го зборел тој ме слусал и стоел позади мене и после не родителите сто ми ги викаа туку и укур ми стеегна.
На еден час по математиика ни бее досадно и како да се направиме интересни и воедно да ја исплашиме професорката со патика го гаѓавме лустерот сто се наоѓа над неа но место лустерот патиката заврси кај провесорката на катедра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom