Шипките на кеј

• Креатор на темата Креатор на темата Menshealth
  • Време на започнување Време на започнување

Dali do sega ste vezbale na sipkite na kej ?

• Вкупно гласачи
    132
Имам гледано некои ствари од Самер Делгадо стварно кул човече, мотивација.
Dzver e, sila ima kolku za 10 dushi, alal da mu e. Ima muda tipot, pagja od 360 stanue pak, zalizgan se lizga abe gajle mu e.. bravo

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Ја разбирам да вежбаш на шипка, ама тие пируети и 360 ствари се сосема непотребни

Ја разбирам да вежбаш на шипка, ама тие пируети и 360 ствари се сосема непотребни
Ова ти е ко да каеш “ја разбирам играње кошарка, ама забивање со пируети и 360 ствари се сосема непотребни“
Бош муабет праиш

Неможеш тоа да го сватиш, тоа се уметнички души и акробати кои тоа го прават за лична сатисфакција, не секој вежба за да напумпа мускул, набие сила или постигне естетика...

Ова ти е ко да каеш “ја разбирам играње кошарка, ама забивање со пируети и 360 ствари се сосема непотребни“
Бош муабет праиш
Добро ке измислиме нов спорт вртење на шипка па нека тренираат тоа , шипка се знае пул ип , чин уп, мусуле уп , лег раизес и сл. Кои ке ти помогнат да се оформиш а да не идеш у теретана

Добро ке измислиме нов спорт вртење на шипка па нека тренираат тоа , шипка се знае пул ип , чин уп, мусуле уп , лег раизес и сл. Кои ке ти помогнат да се оформиш а да не идеш у теретана
Секоја алатка има придобивки и негативни страни.
Не можеш да создадеш толку мускули како со теретана.

Секоја алатка има придобивки и негативни страни.
Не можеш да создадеш толку мускули како со теретана.
Точно но вртењена шипка и сл. Како да сум на панаѓур донт андрстенд

Вежбање техника, разбивање монотонија. Ко на кошарка место да идеш цело време со класични влезови користиш crossovers, hopsteps, shammgod... Така и овде.

Ве следам долго време и имам и коментирано неколку пати у 5-6 страна таму негде. Стрет Воркоут како спорт не е само пул уп чин уп склековите стомачните и другите основни елементи туку и другите елементи бек левер фронт левер л сит в сит н сит и другите ....ме мрзи да ги набројувам кој е истражувал малку повеке знае.... со усувршувањето на основните елементи погоре се наброени( пул и чин склекови дипс стомачни) можеш да продолжиш на другите елементи па и свои да импровизираш но без основата ништо !!!

Стрит тренингот бара трпение пред сè, кога учев muscle-up за да го убрзам процесот вежбав со chicken wing и ја повредив подлактицата бев аут ∼3 недели, па почнав од ново правилно и успеав. Инаку како во теретана што прогресираш со тежини тука идеш на покомплексни вежби е сега за некои требаат мускули и затоа најбоље е да се комбинира со теретана.

Стеф не би те подржал вежбам година ипол стриит и имам големи резултати а теретана не сум пробал а и не ме привлекува бидејќи стреет можеш и сам да импровизираш
гартхок во право си но во последната реченица за комбинирањето не те подржувам.

Momci moj sovet ako vezhbate na ova vreme, pazete zagrejte zglobovite MNOGU dobro. Na ladnovo mn polesno e da se dojde do povreda pogotovo pri eksploziven trening. Bev do shipki sabajle se zaebavav so drugar, pri muscle up na nezagreano za malce kje mi otideshe zglobot po vtor pat.

Rakavici se plus, jas za zhal nemam.

Momci moj sovet ako vezhbate na ova vreme, pazete zagrejte zglobovite MNOGU dobro. Na ladnovo mn polesno e da se dojde do povreda pogotovo pri eksploziven trening. Bev do shipki sabajle se zaebavav so drugar, pri muscle up na nezagreano za malce kje mi otideshe zglobot po vtor pat.

Rakavici se plus, jas za zhal nemam.
good old scooby.

Стеф не би те подржал вежбам година ипол стриит и имам големи резултати а теретана не сум пробал а и не ме привлекува бидејќи стреет можеш и сам да импровизираш
гартхок во право си но во последната реченица за комбинирањето не те подржувам.
Комбинација пошо и двете работи се добри, а и гради реално не можеш да направиш на шипки освен ако немаш страшна генетика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom