Шифри или не, прашање е сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Шифри или не???

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
Samo Gta so sifri.

:baeh: dobro e so na TM ESWC I Forever nema sifri ama za Cs ima :nenene::nenene::nenene:ZA SIFRI:nenene::nenene::nenene:

Јас ги користам на веќе поминати ( свртени ) игри. Пример пред некој ден ги поминав кампањите на warcraft 3 i tft за да се присетам на приказната како беше.

ja koristev sifri porano ama isto ko MAC ko svativ deka ja unistuva igrata i celoto zadovolstvo ne koristam pojce(Nitu koga igram warcraft poso ja imam svrteno tocno 25 pati i mi e epten lesna)

За која игрица? У случај да нема читеви за неа, симни си trainer.

Абе ќе ми се умрете од смеење, ама Фарм Вил двојката.
Ептен ми се игра, ама тапа спори се мисиите.
Е сега, го симнав грдиот и проклет Чит Енџин и од што сум вака информатички неписмена, дури ни цел туторијал не успеав да го поминам. Најдов туторијал на ЈуТуб, исто такво, не ми успева.... :/

Јас сум за шифри во игрите, и штета е што во новите игри немам забележано ниту една шифра ама што е - тоа е. Немам интерес кон Unlimited Ammo/Health, Level Skip шифрите, туку напротив има некои забавни со кои можеш да си колку-толку промениш гејмплејот. Во главата ми се вртат само шифрите од Tomb Raider моментално каде можеше да ја експлодираш Лара или пак да ги отклучиш сите тајни предмети, и оние кои се во игра, и оние кои се тргнати по некоја си алфа/бета фаза на играта.

Само на GTA серијалот имам користено и тоа кога сум ги поминувал по прв пат. После уште еднаш без шифри :D

Кога ти се игра без шифри а кога се заебаваш поинтересно е со шифри:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom