Шест различни видови на моќи. Која би ја одбрале?

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ти се паднат од фискална.

Е сега па ти... ја колку што знам од фискална само стан и кола може да се паднат, можда и по некоја партиска маичка :) .
А што уствари е финтата со изборов, демек откако сите ке ги кажат мислењата ке се избаци некој со некаква психолошка анализа на карактер според изборот на моќите?
Која е поентата? Ако а само онака измислена, тогаш стварно глупа е темава.

Првата без двоумење, но под еден минимален услов, да не ја употребувам на себе (освен по еден друг услов ако треба да се умира млад).

Би бил најсреќен кога оние што ги сакам и ми значат бидат постојано здрави и живи покрај мене. Другото е пролазно задоволство, дали ќе ја поминам Џесика Бил, дали ќе бидам најбогат, дали ќе ми бацуваат нозе додека одам, заеби.

6 та, без никаква двоумица. Ама мал проблем е тоа што кај нас овдека и све да знаеш пак немаш партиска книшка. Aли ке ми послужи за надвор од границите :D

Првата без двоумење, но под еден минимален услов, да не ја употребувам на себе (освен по еден друг услов ако треба да се умира млад).

Би бил најсреќен кога оние што ги сакам и ми значат бидат постојано здрави и живи покрај мене. Другото е пролазно задоволство, дали ќе ја поминам Џесика Бил, дали ќе бидам најбогат, дали ќе ми бацуваат нозе додека одам, заеби.

Да не си замонашен?

Петтата

бар луѓето без напор ќе си ги исполнат соништата, што значи нема да ги злоупотребам.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom