Corvus
Latrodectus
Па секако знаевме нели дека Мајкрофт е попаметен од Шерлок, така да не е страшно што е "најглуп"![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па секако знаевме нели дека Мајкрофт е попаметен од Шерлок, така да не е страшно што е "најглуп"![]()
Премногу фајтер го направија сезонава Шерлок, прво со тој од black ops тимот во Six Thatchers кога се бореше, сега со скокови низ прозорец.
Не кажаа ни колку време помина од експлозијата во станот додека они всушност отидоа на островов рипнаа низ прозорец од втори спрат, мислам не јеби, бетер од моментот кога Бетмен скрши кичма и за 6 месеца го ослободи Готам од Бејн.
Имаше неколку мееех моменти, општо ме нервираат тие моменти у серијава, се случува некој Рамбо момент и не го дообјаснуваат, ептен Мофат стил е ова, истите финти и во Доктор Ху ги правеше.
И јас ја репризирав и пак не знам зошто толкав хејт се направи. Можеби крајот можеше да биде подобар ама то е, пак е добра. Ваљда ќе има нова сезона, легендарна серија дефинитивноЈа изгледав пак последната сезона. Одлична![]()
И јас ја репризирав и пак не знам зошто толкав хејт се направи. Можеби крајот можеше да биде подобар ама то е, пак е добра. Ваљда ќе има нова сезона, легендарна серија дефинитивно![]()
Ја изгледав пак последната сезона. Одлична![]()