Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колкав ти е рејтингот на chess.com?Контактирај ме доколку сакаш да изиграме шах онлајн , или било кој од тука
Kazi ti prvo rejting, da vidime dali gi ispolnuvas kriteriumite?Колкав ти е рејтингот на chess.com?
Kazi ti prvo rejting, da vidime dali gi ispolnuvas kriteriumite?![]()
Предлог мини турнир, „лига“, нешто ?![]()
Нема проблем....5 мин. не е ништоNe be @Bodhidharma. Znaeme deka ti si dokazan. Mislev na toj pogore so te predizvikuva da si kaze rejting dali gi ispolnuva tvoite kriteriumi, posto ne moze tuku taka da si go gubes vremeto so bilo koj![]()
Слаб ми е интернетот, инаку со моите 1200 би се обидел да ти покажам никого да не потценуваш...Нема проблем....5 мин. не е ништо![]()
Шаховски менталитет.....додека не го испапаш од некој не се даваш.Слаб ми е интернетот, инаку со моите 1200 би се обидел да ти покажам никого да не потценуваш...
Не можам. Две недели интернетот ми е на 3Г мрежа, кочи. Доста е двапати да ме сецне, отиде времето.Шаховски менталитет.....додека не го испапаш од некој не се даваш.
Ај една партија да сплескаме https://www.chess.com/member/powerfuloctopus
15мин со додаток ќе играмеНе можам. Две недели интернетот ми е на 3Г мрежа, кочи. Доста е двапати да ме сецне, отиде времето.