- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Не ми е важна убавината на девојката. Секој човек има финти на кои паѓа. Проблемот е што не сме видовите да знаеме кои се тие. Затоа убавите девојки се преценуваат себе си. Имаат многу потенцијал, но вистински малку се привлечни бидејќи се трудат да бидат дами и принцези без гримаси. Вистинската привлечност доаѓа со оближување усни, чепкање коса, смеење на свој сопствен и препознатлив начин, брбљање и грешење зборови, потези со раце кои никој друг не ги прави... илјада ситници од грицање цевка за сок до трепкање можат да бидат шармантни и да паднам на нив.
Јас? Во денови како овој, секоја девојка ќе избега од мене. Нападен и арогантен, но, претпоставувам мора да има и такви денови, за да се ограничи бројот на девојки кој е возможен за заведување... или едноставно недостиг на шарм кој мора да биде константен, поим немам...
Јас? Во денови како овој, секоја девојка ќе избега од мене. Нападен и арогантен, но, претпоставувам мора да има и такви денови, за да се ограничи бројот на девојки кој е возможен за заведување... или едноставно недостиг на шарм кој мора да биде константен, поим немам...

откако јас коски ќе искршам додека тврдоглаво се обидувам да научам да одржам баланс на скејт..натемаго, никогаш нема да ми успее! Но, pezz dispenser...мноооогу слатко е бре!