Sharing за Сателитска??

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Незнам дали постои ваква тема па затоа ја отворив и би сакал да дознаам нешто повекје во врска со Sharing-ot за ресивер.Што како се прави,кои ресивери подржуваат и како може да го поврземе ресиверот на интернет се со цел да се отворат некои канали повеќе.Ве молам кажете ги вашите мислења за темава!:salut:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Пааа , ресиверот сигурно со кабел ке го поврзаш ... :)

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Да знам за тоа го имам кабелот ама ме интересира ова Шерингот како се прави

Член од
21 март 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Добра тема си отворил ресивери што подржуват шаринг има многу еден од најпопуларните е dreambox 500 s и најефтин е .Како да направиш можеш серверот да биде фрее да немаш локална карта ( карта од некој пакет на пример Тотал ) и со лоаклна карта па да разменуваш со луѓе што веќе имаат локална карта . Или ако не знаеш то се како се прави да платиш на некој кој веќе нуди шаринг и да уживаш во благодетите.

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Добра тема си отворил ресивери што подржуват шаринг има многу еден од најпопуларните е dreambox 500 s и најефтин е .Како да направиш можеш серверот да биде фрее да немаш локална карта ( карта од некој пакет на пример Тотал ) и со лоаклна карта па да разменуваш со луѓе што веќе имаат локална карта . Или ако не знаеш то се како се прави да платиш на некој кој веќе нуди шаринг и да уживаш во благодетите.

Onyx 4050c дали подржува Шеринг?

Член од
21 март 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Нисам сигуран дали подржува али мислам дека порджува преку РС 232 кабел али комп мора нон стоп да работи ако сакаш да гледаш најдобро е со дреамбокс 500 .

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Нисам сигуран дали подржува али мислам дека порджува преку РС 232 кабел али комп мора нон стоп да работи ако сакаш да гледаш најдобро е со дреамбокс 500 .

Ај ако имаш нешто Мсн или Скајп кажи ми ке те аднам да ми подобјасниш малку го имам кабелот јас па да видам шо како ќе биде.Позз

Kajgana Shop

На врв Bottom