Шарени хеланки - нова мода

• Креатор на темата Креатор на темата Teenage girl
  • Време на започнување Време на започнување
Boom Shaka laka

6557240_700b.jpg

кажи ? :icon_mrgr:

Хеланки обожавам и носам многу често, но еднобојни исклучиво..Али шарениве колку се ружни...ужас:mad:

Шо би рекол еден колега, многу сакам вакви натурал хеланки кај чупе.
И мал совет до жените, овие не ви одат со на баба ви гаќите...треба газе да се покажи.

Не ги сакам. Баш грдо ми изгледаат. И глупо. И се надевам дека ќе им помине модата.
Ме потсеќаат на хулахопки.
Најлоша верзија: црно-бели пруги.
Многу е глупо кога подебели девојки носат вакви хеланки. Всуност, хеланки воопшто. Ја истакнуваат дебелината. Шарените хеланки многу повеќа го прават тоа бидејќи го изразуваат секоја вибрација на масното ткиво. А тоа баш грдо изгледа.

Сакам хеланки и носам, но не шарени.
Еднобојни, црни најубаво, со нешто за да се покрие тоа што треба да се покрие, зашто хеланките не се панталони.

За шарениве немам некое посебно мислење. Не сакам многу шаренила, зашто се друго треба да ми е во една боја, за да си направам комбинација што мене ми се допаѓа. Може ако видам некоја интересна шара, ок. По секоја цена, не планирам да ги купувам, и онака не пратам мода.

Не ми се свиѓаат, секташки ми се и не се гледа гзот од дебилните бои и дезени.
Додуша и хеланка ко хеланка не е за скопскиве бутови ко солунски диреци и гзови ко торби, ама кога ќе се погоди нешто квалитетно - погодено е.

да е хеланка машка ствар ке носам, ама не е. Носам ама испод панталони кога е многу ладно.

Ептен ги сакам и често ги носам.
Нај комотно се осеќам,и сакам што поише да имам.
Пре секси се ,и се за скоро секоја пригода.

Постуете хеланчица и џогинг на кеј ??????
:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom