Шарени хеланки - нова мода

• Креатор на темата Креатор на темата Teenage girl
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги сакам у шари, црни само топ ми се, тоа шутка шема ми се шаренајците.

Women-Reflective-Leggings-Galaxy-Cosmic-Space-Tie-Dye-BLACK-Milk-Silk-Tights-Pants-FREE-SHIPPING-Drop.jpg

Skulls_Leggings.jpg

7416-Vintage-Flower-Print-Tights-large.jpg

Xpm_Wild-Rose-Tights.jpg
13324279760.jpg

ај доста се:D
инакуу хеланки носам многу често,но за жал кај нас по продавниците нема некој голем интересен избор на пример како овие што ги ставив :)

flower-leggings.jpg
see-you-monday-leggings.jpg

Desktop4.jpg

Низ прилеп имам видено како овие 8 на сликава погоре, али досадни станаја оти цел град си купу вакви, сеа чекам сезона да дојди да донесат цветни.

Обожавам секаков тип хеланки. Црни, шарени, сиви, кафеави...
Нема ништо подобро од хеланки. Имам неколку пара и си ги комбинирам постојано, затоа што фармерки воопшто/скоро ич не носам.
Ем комотно се осеќам, ем секогаш изгледам средено.
Мераци...:love:

Денес баш заприметив една цура која носеше вакви шарени хеланки.. Значи преубави се ако знаеш со што да ги искомбинираш!
Викендов ќе има напад у гтц!:icon_lol:

Пред два дена ми профрцка една со гзот пред мене низ ГТЦ, широк принт на цветен дезен ама тоа нозете и гзот:drk:

Спорен мене еднобојните подобро му стојат... Повеќе можиш да се сконцентрираш на облините :rolleyes:

muscle+leggings.jpg

да не ги има некој видено кај нас?

Зависи какви, има најразлични. Овие со цветните принтови, ми се океј. Има некои што стварно бодат очи.
Зебра стилот ми се допаѓаше горе-доле се додека секој втор не почна да носи, како униформирани, страшна работа. А тигар принтот, во никој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom