Шалвари

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера нагазив едни на намаление и си ги купив, нешто сличен модел се на овие, ама со некоја темно зелена пастелна боја.
4b0bbcf6203c2-dapplesunsttankchambray.jpg
Ги обожавам, многу се пријатни за носење. Ми се допаѓаат искомбинирани со корсет, ама не некој накитен, туку обичен корсет. Ги носам и на ниски сандали и на високи, простор за креативност има многу.

Интересно во муабетов за ова шалвариве е дека сите машки коа ќе видат девојка вака облечена - им ствара некоја одбивност ова парчево - вклучувајќи ме и мене .., многу грдо изгледа :/

Интересно во муабетов за ова шалвариве е дека сите машки коа ќе видат девојка вака облечена - им ствара некоја одбивност ова парчево - вклучувајќи ме и мене .., многу грдо изгледа :/

Ха, ха, во право си. :) И не само на форумов, и општо со машки вака што сум правела муабет, сите горе-доле го делат истото мислење. Дури прочитав статија по интернетов, дека шалварите, заедно со уште неколку парчиња облека се најомразени меѓу машките. :)

Инаку, јас ги обожавам. Најкомотни се и уживам во нив. :)

Ги мразам,не би ги облекла.
Летово као демек беа хит,скоро секоја втора ги носеше. Колку што видов девојки на кои стварно прекрасно им стојат,видов допло повеќе кои само ги натнале и излегле низ врата,уопште не се погледнале во огледало. Модни робови по секоја цена.

Грозни се...Сите, ама баш сите видови на шалвари...
Само панаталони, како комбинезеон, еднобојни, шарени, сите се грозни.
Посебно во грозотата се истакнуваат шарените комбинезони...:sick:
Никогаш, никогаш не би носела...
Многу ми се ѓупски!

Ужас! Многу се удобни, точно ама одвратно изгледаат. Имав едни за низ дома колку да се одвикнам да кмишам во пижами цел ден ама изгледав како посрана. Сега ги носи една циганка близу местото каде што живеам.

Дефинитивно немат погрда облека од шалварите,ко вреќи се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom