S
Samurai_Sk
Гостин
Знае некој каде можам да најдам шафран тоа што се користи за јадење како зачин нешто е, дали се продава некаде во Скопје ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој каде можам да најдам шафран тоа што се користи за јадење како зачин нешто е, дали се продава некаде во Скопје ?
Незнам каде би можел да најдеш,само знам дека е многу скап зачин. Од 700 до 1200 евра е за килограм. Ако се користи во поголеми количини е отровен.Знае некој каде можам да најдам шафран тоа што се користи за јадење како зачин нешто е, дали се продава некаде во Скопје ?
Абе ти се шегуваш или Kooperative се шегува со мене ?Незнам каде би можел да најдеш,само знам дека е многу скап зачин. Од 700 до 1200 евра е за килограм. Ако се користи во поголеми количини е отровен.
100000% го имам видено во Веро-Џамбо.Абе ти се шегуваш или Kooperative се шегува со мене ?како тоа 700 евра килограм?
![]()
Шафранот е најскапиот зачин, ама не е вегета па да треба кило да купиш. Пакувањата се од неколку грама и мешан е со други зачини, најчесто куркума. А го има скоро секаде каде се продаваат зачини.Абе ти се шегуваш или Kooperative се шегува со мене ?како тоа 700 евра килограм?
![]()
si kupil mesavina. vo taa mesavina nema ni eden posto shafranЈас купив денеска има 7грама и го купив за 61 денари во Веро (Jambo) од маестро зачините е.
Епа сигурно ке биде нештоsi kupil mesavina. vo taa mesavina nema ni eden posto shafran