Сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата frose94
  • Време на започнување Време на започнување
Marcianadas_153_07112014-129.jpg

Сфатив дека ќе бидам дебел целиот мој живот, каде можам да се одделам од храната јас.

Сфатив дека ќе бидам дебел целиот мој живот, каде можам да се одделам од храната јас.
Сфатив дека вакви коментари се само изговор за мрзата. Од храната не треба да се оделиш, треба да го смениш начинот на конзумирање и количината и секако ВЕЖБАЊЕТО сфатив по 5 дена по ред во теретана дека е ПРЕКРАСНО НЕШТО (за жал ја повредив ногата и од здравствени причини додека не помине доктор ми забрани да одам во теретана, но ЌЕ СЕ ВРАТАМ кога ке помине посекако). Не сум дебела, бев БУРЕ како дете па сепак сега имам нормална линија, број 38 тоест Медиум фармерки, Смол маички, јадам благо, буреци, пици но правилно и не постојано и линијата од пубертет па навака не ми е проблем. Немора да му биде никому. Не се лажете дека не е до мрзата и дека водата ви се фака - ВО ВАС Е ПРОБЛЕМОТ! Нема друг изговор освен Здравствени проблеми (не да бог никоме).

Сфатив дека вакви коментари се само изговор за мрзата. Од храната не треба да се оделиш, треба да го смениш начинот на конзумирање и количината и секако ВЕЖБАЊЕТО сфатив по 5 дена по ред во теретана дека е ПРЕКРАСНО НЕШТО (за жал ја повредив ногата и од здравствени причини додека не помине доктор ми забрани да одам во теретана, но ЌЕ СЕ ВРАТАМ кога ке помине посекако). Не сум дебела, бев БУРЕ како дете па сепак сега имам нормална линија, број 38 тоест Медиум фармерки, Смол маички, јадам благо, буреци, пици но правилно и не постојано и линијата од пубертет па навака не ми е проблем. Немора да му биде никому. Не се лажете дека не е до мрзата и дека водата ви се фака - ВО ВАС Е ПРОБЛЕМОТ! Нема друг изговор освен Здравствени проблеми (не да бог никоме).

Не е проблем доколку не го согледаш како таков. Ако си задоволен со како изгледаш, тогаш гајле да си немаш. Проблем е кога сакаш поинаку да изгледаш, ама не работиш за да го постигнеш тоа.

Сфатив дека можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.

:)

Ја сватив оту не су одавде. :toe:

Сфатив дека човекот е суштество што многу лесно се моделира по своја желба ако се најде вистинскиот начин

Сфатив дека уште многу малку време ми останува да споделам со моите најблиски и ме фаќа параноја некоја...Со денови не спијам,дремам на скајп преку ноќ да се погодиме со сестра ми да ја слушнам и цело време искачам и луѓе може мислат дека немам друга работа, а уствари времето е кратко и не сфаќаат... :(

Сфатив. Дека здравјето. Е најбитно од се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom