Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сфатив дека вакви коментари се само изговор за мрзата. Од храната не треба да се оделиш, треба да го смениш начинот на конзумирање и количината и секако ВЕЖБАЊЕТО сфатив по 5 дена по ред во теретана дека е ПРЕКРАСНО НЕШТО (за жал ја повредив ногата и од здравствени причини додека не помине доктор ми забрани да одам во теретана, но ЌЕ СЕ ВРАТАМ кога ке помине посекако). Не сум дебела, бев БУРЕ како дете па сепак сега имам нормална линија, број 38 тоест Медиум фармерки, Смол маички, јадам благо, буреци, пици но правилно и не постојано и линијата од пубертет па навака не ми е проблем. Немора да му биде никому. Не се лажете дека не е до мрзата и дека водата ви се фака - ВО ВАС Е ПРОБЛЕМОТ! Нема друг изговор освен Здравствени проблеми (не да бог никоме).Сфатив дека ќе бидам дебел целиот мој живот, каде можам да се одделам од храната јас.
Сфатив дека вакви коментари се само изговор за мрзата. Од храната не треба да се оделиш, треба да го смениш начинот на конзумирање и количината и секако ВЕЖБАЊЕТО сфатив по 5 дена по ред во теретана дека е ПРЕКРАСНО НЕШТО (за жал ја повредив ногата и од здравствени причини додека не помине доктор ми забрани да одам во теретана, но ЌЕ СЕ ВРАТАМ кога ке помине посекако). Не сум дебела, бев БУРЕ како дете па сепак сега имам нормална линија, број 38 тоест Медиум фармерки, Смол маички, јадам благо, буреци, пици но правилно и не постојано и линијата од пубертет па навака не ми е проблем. Немора да му биде никому. Не се лажете дека не е до мрзата и дека водата ви се фака - ВО ВАС Е ПРОБЛЕМОТ! Нема друг изговор освен Здравствени проблеми (не да бог никоме).