- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Дебелиов температура кренал. 50 години го држат народот во воена готовност. Мислат ли тие на нешто друго освен војна?![]()
За разлика од ЈуЕсЕј и ЈуКеј, на пример?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дебелиов температура кренал. 50 години го држат народот во воена готовност. Мислат ли тие на нешто друго освен војна?![]()
За разлика од ЈуЕсЕј и ЈуКеј, на пример?
Нема да се степаат....Ајде бе степајте се веќе..........досадно ова станува, само зборат а ништо не прават?![]()
Нормално дека нема да се степаат... Ова е само стара финта, на оттргнување на вниманието на јавноста од големите пљачки, прво во Грција, а моментално во Кипар...Нема да се степаат....
Ова е само вообичаена комуникација меѓу нив
На оваа ( Кипар, Грција ) не сум помислил, но мислам дека си во право.Нормално дека нема да се степаат... Ова е само стара финта, на оттргнување на вниманието на јавноста од големите пљачки, прво во Грција, а моментално во Кипар...
Ха,ха,ха,Со со најмалиот прст можеш да ги покриеш на карта,што ако имаат атомски американциве само си седат настрана и си молчат.Американциве се плашеа од Иран што дури им се заканија со војна па се повлекоа па овие Корејциве ќе ги срамнат до земја ако им тргнат.
Ах ме претрка и јас ќе постирав то, ај наздравје следуваат интересни работи...