Последнава епизода не филер, туку кралица на филерите! Можеше да биде само 1 реченица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А баш денес прочитав - далеку поценета е од критиката. Дури главен фаворит за освојување на ЕМИ е.Веќе останаа уште 2 епизоди за некаков развој на дејството, сезонава не е добра како првата, но ќе видиме како се ќе заврши.
3 dena ja gledav… a 37 min epizodaПоследнава епизода не филер, туку кралица на филерите! Можеше да биде само 1 реченица.
Претежно ок, од тоа што го отупеа предходно ми немаше вау ефект.И guys? Мислење за последната епизода?
Слично како и поголемиот дел од Сезона 2, ..споро,лошо едитирано и чудно колку да се рече дека е чудно.И guys? Мислење за последната епизода?
И мене ми беше лоша епизодата, исто како и поголемиот дел од сезоната. Се оддалечија многу од првата сезона и веќе не е тоа тоа.Слично како и поголемиот дел од Сезона 2, ..споро,лошо едитирано и чудно колку да се рече дека е чудно.
Мислам дека креаторите/сценаристиве појма немаат во кој правец тераат и што е тоа што ја направи сезона 1 скоро перфектна во секој поглед.
На крајот од сезонава и не ми е баш гајле за ликовите или пак за сезона 3.