Seven Seconds

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за што се однесува тоа barking up the wrong tree, факт е дека на македонците не им се свиѓаат прогресивни приказни, без разлика дали тебе ти се свиѓаат :) Една геј сцена да се појави и по автоматизам леле крш е серијава уаа педерска пропаганда :icon_lol:
.
Абе аман, филмови... тие македонци кон кои се обраќаш, како што ти рече @Psyside погоре ги имаат изгледано повеќето лгбт серии и филмови што постојат :pos: оди само во темата Генерална дискусија пред некое време имаше цела дискусија од 5 страници за лгбт филмови, џабе не ти проаѓа ова во никој случај само те прави смешен. Се кладам дека немаш изгледано ниту еден лгбт филм/серија.

Дај бе па ти, доста тресеш глупости. Какви се тие „прогресивни приказни“, торко еден?
Ти мислиш дека тука сите се некои прости балканци, ти си прогресивен интелектуалец, а си се испилил пред еден месец од вулвата на мајка ти... Не значи дека пошто си геј, дека си интелигентен и прогресивен, не работи тоа така. Спушти си го носето у земја малце.
You sound triggered..нема никаква врска тоа шо сум геј со мојата прогресивност [DOUBLEPOST=1520189306][/DOUBLEPOST]
Абе аман, филмови... тие македонци кон кои се обраќаш, како што ти рече @Psyside погоре ги имаат изгледано повеќето лгбт серии и филмови што постојат :pos: оди само во темата Генерална дискусија пред некое време имаше цела дискусија од 5 страници за лгбт филмови, џабе не ти проаѓа ова во никој случај само те прави смешен. Се кладам дека немаш изгледано ниту еден лгбт филм/серија.
Клади се, само кажи со кој, да знам со кого да делам кладбата што ќе ја добие ;)[DOUBLEPOST=1520189405][/DOUBLEPOST]И океј е као, ај не се сите Македонци туку повеќето, секако постои исклучок ;)

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom