Сервери (кој каде игра). Само за официјалните сервери

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
моментално играм паладин на Spinebreaker US 61 лвл сум инаце имам рог 70ка на magtheridon eu...

Hoorin - level 16 Human Paladin (Ahn'Qiraj)
Moowroh - level 17 Tauren Warrior (Terokkar)

Засега trial играм, а планирам во јуни да ја купам и да го апгрејдувам акаунтот, така да ако има некој на овие сервери, се гледаме.

На Tarren Mill EU имам 3 карактери, хорда:

Voodootauren, hunter 70 lvl
Shalom, warlock 70 lvl
Pewpewcow, druid 69 lvl (перверзии јбг)

Не играм од летово...

neznam vo realmlist sto da napisam za serverot stormrage europe i neznam kade da napravam acount pa ako mozete pomognete :)

Skullcrusher imam 80 Deathknight tank u Vexilium guild sum :) imam 30k hp unbuffed i 30k armor unbuffed imam 580 defence. 27% dodge i 25% parry :) shield block nema (bidejki ne nosi shield :P:P) epa imeto mi e : Deadlypwner :)

Sega igram na scullcrusher Undead rogue Blowwme se vika fativ 80 pred edna nedela i mi treba malce pomos so heroici da fatam reputacija za ench i takvi sranja taka da ako nekoj e raspolozen za farmanje neka me addne u friends i ke se fatime za rabota :D

Јас играм на Sylvanas ..

Имам 80 лвл - Shaman name : Xelement

ја играм на WOW LEGION серверот имам две 70ки!!! паладин блад елф 70 и роуџ блад елф 70!!!:salut::salut::salut:

^Читај име на тема торко, само за официјални...

Aggramar igram sea samo so pocnav znaci ne sum jak lvl:D Androex mi se vika karakterot ako ima nekoj na Aggramar neka pise ke se zezame:D

Sega igram na scullcrusher Undead rogue Blowwme se vika fativ 80 pred edna nedela i mi treba malce pomos so heroici da fatam reputacija za ench i takvi sranja taka da ako nekoj e raspolozen za farmanje neka me addne u friends i ke se fatime za rabota :D

Шо се секираш =) Ганкај ти овие педериве ... ја ке те спонзорирам .. <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom