Сервери (кој каде игра). Само за официјалните сервери

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
www.mmopawn.com idi tamu ako sakas da kupis game card so gold ali pazi kinezi se :D sigureni se ama moze da ti pobaraat 5-6k :P

Skullcrusher - Horda
Mage
Name - Gankaac
moze nekoj me znae .. :)

Ехееее те знам ја тебе,пред година дена кога играв на Скалкрашер.:helou:

Sega igram na scullcrusher Undead rogue Blowwme se vika fativ 80 pred edna nedela i mi treba malce pomos so heroici da fatam reputacija za ench i takvi sranja taka da ako nekoj e raspolozen za farmanje neka me addne u friends i ke se fatime za rabota :D
skali od radovis da ne si ?

Momci kako igrate na orginalov koga nema Makedonija Pay pal? pls ako moze nekoj da mi pomogne. Mnogu sakam da igram vo Blizzard. cao:toe:

Te-Scou[T];2651268 напиша:
Momci kako igrate na orginalov koga nema Makedonija Pay pal? pls ako moze nekoj da mi pomogne. Mnogu sakam da igram vo Blizzard. cao:toe:

Со дебитна/кредитна картица. Чао!

Ja zaebaa igrata.. fakt e deka Classic WOW si bese najbolje.. TBC taka-taka.. ama sega sekoj bot moze da igra.. drugo bese porano 40men raid, pvp-rankovi i sl..
inace..

- Icedeath rogue 60 - Spinebreaker US (tapa oprema, mesec dena otkako fativ 60 izleze TBC pa se prefrliv na EU server)
- Glorry Shaman 73 - Laughing Skull, ama sega e na Frostmane EU
(bese 4/5 brutal ama izleze ovaa glupava Wrath pa me mrzi da lvliram, casual si igram, mi punat vreme od stranstvo xD)
- Nalarah rogue 68 - Laughing Skull
i drugi low lvl altovi..

P.S. tekstov na videovo me nakuci epten - http://kajgana.com/video/make-love-not-warcraft.html - ke jade kutek toj so go pisuval osekam :nerv:

кај да е ќе ви здосади ...
скапав јас 2ипол години :)

Skullcrusher - Aliance
Name: AndroSaW
lvl: 62 sea za sea:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom