Серии кај кои епизодите не се поврзани

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.309
Поени од реакции
5.928
Поради тоа што современиот брз живот не ни дава многу време за пратење типични серии каде епизодите зависат една од друга одлчно ни доаѓаат сериите каде секоја епизода си е башка приказна поточно епизодите не зависат една од друга. Целта и идејта на темава е да се набројат што повеке вакви серии без разлика дали се домашни (читај балкански) или странски и исто така нема врска од каков жанр е серијата. Битно да е TV серија, епизодите да не се поврзани меѓусебе и битно е да наведете на која телевизија/и моментало игра серијата. Пошто ја почнувам темава прв ке ги наведам тие серии што ги гледам кога имам време. Епа вака:
1. Ghost Whisperer игра на Fox Life (хорор драма со многу добра смисла изрежирана).
2. The Simpsons игра на Fox и RTL (цртана серија, комедија и критика за амриканското општество).
3. Otvorena Vrata моментално незнам дали некаде игра, но на јутјуб ги има сите епизоди поделени се на стари и нови. (генијална комедија).

Twilight Zone
Black Mirror

Toренти и јутуб. Порано одеше првата на Телма, не знам уште дали ја емитуваат.

Последно уредено:
добро е да знам Ghost Whisperer да не ја ни симнувам тогаш,некако според трејлерот интересна ми беше

American horror story

Мислам дека во првата сезона беа поврзани епизодите... :unsure: Баш ја пратев секоја недела на телевизија, потоа ја одкажав

Да не бидам офф: Amazing Stories , порано оваа серија одеше на Канал 5

The big bang theory

Ја на торент преку Kodi ги гледам. Духовит хумор со згоден женски лик и 4ца научници и нивните идиосинкратичности

Two and a half men.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom