Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Фофана е само дел од фамозната група на црнци у Милан купени по совет на ЧатГпт, алгоритамот де...

Битно трча и се бори, а тоа што у главата има доволно празен простор да го издава и да врти паричка од кирија..... тоа не е битно.
Фофана, а само сети се кои ликови биле дефанзифци во Милан,Јуве....

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Ова се случува, кога ќе помислиш дека секој успех е затоа што ти си генијалец и треба уште повеќе да ги продлабочуваш и следиш своите генијални идеи.

Имаше изјава на Пешиќ, како на почеток мислиш дека тимовите победуваат и освојуваат трофеи, поради тебе (тренерот). Потоа согледуваш дека не е така.

Пиоли (или ПиолО, како што милуваше да напише еден друг генијалец, форумски) мораше да се соочи со таа вистина многу подоцна во кариерата. Иако не верувам дека ќе си го признае ова сам на себе, уште го држат ароганцијата, горделивоста, еготрипот,
како последица на скудетото.

А и не треба, што ќе му такви преиспитувања на овие години, многу подобро е да си живее со убеденост дека е гениј, кој неколку години претходно го играл тоа што денес му носи успех на Енрике и општо за се околу Милан.

И така на озбилна тренерска работа, треба да заборави, па нема потреба да се менува и преиспитува.

Мислам дека оваа сезона Јувентус конечно ќе се врати на врвот! ⚽
Тимот изгледа поорганизиран од кога било, со цврста одбрана и млад напад кој носи свежина.
Ако го задржат континуитетот и избегнат повреди, „Старата дама“ дефинитивно има најголеми шанси да ја освои титулата во Серија А 2025/26.

Мислам дека оваа сезона Јувентус конечно ќе се врати на врвот! ⚽
Тимот изгледа поорганизиран од кога било, со цврста одбрана и млад напад кој носи свежина.
Ако го задржат континуитетот и избегнат повреди, „Старата дама“ дефинитивно има најголеми шанси да ја освои титулата во Серија А 2025/26.
Пост ала Саше. Па и редно беше да се ували и у други фан клубови, ваљда више не сме му интересни.

Јуве мислам дека не освојува уште долго време... Ќе извадат неколку добри резултати па ќе почнат повторно со киксови.

Одличен потег им беше Спалети, а уште поодличен летањето на Тудор додека кризата не станала јака.
Озбилен клуб така прави, не чека да пропадне и математички сезоната, па да менува.

Спалети е измислен за ваква умрена Серија А. Може до крај сезона да има 3-4 тима во борба за титула како стои сега.

Одличен потег им беше Спалети, а уште поодличен летањето на Тудор додека кризата не станала јака.
Озбилен клуб така прави, не чека да пропадне и математички сезоната, па да менува.
Озбилен клуб не го ангажира Тудор

Liverpul-Real M. Gleajte kakva raka ne im e dosudena na Liverpul okarakterizirano kako raka uz telo od eden od najdobrite sudii vo momentov madjarot Kovac!! A vo Italija za sekoj kontakt se place,se praat polemiki,igracive igraat so racete na gazot…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom