Значи сепак се слагаш дека првично, си беше убеден дека Калулу напраи фаул така? Или уште ќе се праиш наудрен и ќе не убедуваш дека од прва одма знаеше дека тоа едноставно не е фаул, не ти требаа успорени снимки, не ти требаше ништо, а всушност мене тоа ми беше поентата, сите го јадевме од прва тука дека е фаул, вклучително и судијата.
А за вакви фаули ситни неситни 200 имаш што ги судат, 200 што не ги судат, ок ти ми збориш за Бога, ондак ја ќе ти речам 30 секунди претходно напред на Турам или Бони кој беше, му свират фаул у напад над Опенда, а Опенда беше тој што фаулираше, а играчот на Интер имаше бришан простор бочно да проба да искреира шанса или да задржуе време.
Небитно, фаул од повторена, лесно може да се види дали е или не, на терен судијата има милисекунда да реагира и тоа е тоа, нека бидат јуве тука дрско оштетените, Интер беа првата у 90та минута кога примија гол за победа на јуве, па А не рековме, иако вар имаше право да интервенира. Сеа најде да ми збориш тука за срамни судења, а кога Интер губеа бодови ради тоа, све си беше во ред, судењето си беше на ниво.
Многу ме интересира дали еден фан на јуве имаше во трето коло што призна дека голот на Аџиџ требаше да биде поништен? Нула такви, уште и ликуваа, кога они имаа 9 бода, а Интер 3, после 3 кола. Епа ако бе, се сврте тркалото сега, така идат обично тие работи во животот.