Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мелем на рана ми се јубенташките солзи вечерва :)

Со ваква пичкарска игра и помош од судии вие треба да бидете повеќе загрижени. Да беше обратна ситуација 6-1 не ви бегаше.

Еве и две спорни одлуки според 12-тиот играч на интер:

end of school crying GIF

Иста ситуација на крај на утакмица фаул врз Бога со поголем контакт. Ни фаул свирна ни жут даде. Ама добро. Ќе се праиме не може да види.
Значи сепак се слагаш дека првично, си беше убеден дека Калулу напраи фаул така? Или уште ќе се праиш наудрен и ќе не убедуваш дека од прва одма знаеше дека тоа едноставно не е фаул, не ти требаа успорени снимки, не ти требаше ништо, а всушност мене тоа ми беше поентата, сите го јадевме од прва тука дека е фаул, вклучително и судијата.

А за вакви фаули ситни неситни 200 имаш што ги судат, 200 што не ги судат, ок ти ми збориш за Бога, ондак ја ќе ти речам 30 секунди претходно напред на Турам или Бони кој беше, му свират фаул у напад над Опенда, а Опенда беше тој што фаулираше, а играчот на Интер имаше бришан простор бочно да проба да искреира шанса или да задржуе време.

Небитно, фаул од повторена, лесно може да се види дали е или не, на терен судијата има милисекунда да реагира и тоа е тоа, нека бидат јуве тука дрско оштетените, Интер беа првата у 90та минута кога примија гол за победа на јуве, па А не рековме, иако вар имаше право да интервенира. Сеа најде да ми збориш тука за срамни судења, а кога Интер губеа бодови ради тоа, све си беше во ред, судењето си беше на ниво.

Многу ме интересира дали еден фан на јуве имаше во трето коло што призна дека голот на Аџиџ требаше да биде поништен? Нула такви, уште и ликуваа, кога они имаа 9 бода, а Интер 3, после 3 кола. Епа ако бе, се сврте тркалото сега, така идат обично тие работи во животот.

Со ваква пичкарска игра и помош од судии вие треба да бидете повеќе загрижени. Да беше обратна ситуација 6-1 не ви бегаше.

Срамота е јубенташ да се жали на судиски одлуки ама вие си знаете...
Загрижен сум само во која кафана ќе славиме скудето у мај, дали ќе има место ако не резервираме на време ;)

Значи сепак се слагаш дека првично, си беше убеден дека Калулу напраи фаул така? Или уште ќе се праиш наудрен и ќе не убедуваш дека од прва одма знаеше дека тоа едноставно не е фаул, не ти требаа успорени снимки, не ти требаше ништо, а всушност мене тоа ми беше поентата, сите го јадевме од прва тука дека е фаул, вклучително и судијата.

А за вакви фаули ситни неситни 200 имаш што ги судат, 200 што не ги судат, ок ти ми збориш за Бога, ондак ја ќе ти речам 30 секунди претходно напред на Турам или Бони кој беше, му свират фаул у напад над Опенда, а Опенда беше тој што фаулираше, а играчот на Интер имаше бришан простор бочно да проба да искреира шанса или да задржуе време.

Небитно, фаул од повторена, лесно може да се види дали е или не, на терен судијата има милисекунда да реагира и тоа е тоа, нека бидат јуве тука дрско оштетените, Интер беа првата у 90та минута кога примија гол за победа на јуве, па А не рековме, иако вар имаше право да интервенира. Сеа најде да ми збориш тука за срамни судења, а кога Интер губеа бодови ради тоа, све си беше во ред, судењето си беше на ниво.

Многу ме интересира дали еден фан на јуве имаше во трето коло што призна дека голот на Аџиџ требаше да биде поништен? Нула такви, уште и ликуваа, кога они имаа 9 бода, а Интер 3, после 3 кола. Епа ако бе, се сврте тркалото сега, така идат обично тие работи во животот.
Не не се слагам. Ни тоа ни тоа не е фаул. Ама различни одлуки за комплетно иста ситуација. И сам си свесен дека судијава ќе го суспендираат сега и ќе јаде казна така?

Сепак ралзиката во квалитет помеѓу Интер и Јувентус е евидентна, 15 бодови, Јувентус треба да му ја мисли на жестоката трка со Аталанта и Рома за четврто место...

Screenshot_20260214_230554_Chrome.jpg

Не не се слагам. Ни тоа ни тоа не е фаул. Ама различни одлуки за комплетно иста ситуација. И сам си свесен дека судијава ќе го суспендираат сега и ќе јаде казна така?
Гледај си со комо/рома/наполи да не испуштите лига шампиони,батали Интер.

Aко бе, нека го казнат, ќе видиме, го казнија и тој на Наполи Интер, беше ли засегнат за неговото работно место тогаш? Или убаво ти беше на душичката, памтиш ли тогаш што све пишувавте на темава дур ние се пењавевме?

Играч у полуконтра што иде, и она со Бога, не се исти ситуации, освен ако си слеп, пак ќе ти кажам, не сум ја крив што Калулу е супер глуп, тоа денес најверојатно и ни донесе победа. Судијата наседна, ко што глеаш, секој тоа ти го признава, повеќе од тоа нема да добиеш од нас, и не боли кур за истото искрено.

Кога имаш жут се знае како треба да се понашаш, да посегнеш со рака на некој што иде у контра, а да имаш жут, многу збори за фудбалската интелигенција на тој играч, небитно дали е фаул или не, Бастони тука си го изигра школски и него и судијата, од таму и неговата реакција после тоа, многу добро знаеше и што прави и како да го направи тоа, а Калулу инаку, уште еднаш си ја потврди глупочата зашто тука бараше да се гледа ВАР, игра фудбал цел живот, едно 5 години ваљда со ВАР или колку и да е актуелен вар-от, и овој уште не знае дека за втор жут ВАР никад не гледаат, е толку за овој екстремно прост човек.

Како се игра со жут покажа Бастони, практично од втора-трета минута на утакмицата, кој патем доби жут во ситуација кога Интер претходно требаше да добие слободен од идеална ситуација за нив да дадат гол, судија што сака да го фаворизира Интер намерно тука поинаку ќе реагираше.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom