Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Посебно последната реченица…
Ако стварно го изјавил ова(?) а доволно е улав… и треба да им го плесне у лице!
-“За мене ова ја поништува валидноста на целото првенство!”
![]()
Никој не спори дека Јуве треба да биде казнет! Си заслужија..Јувентус требаше да биде казнет, ако не за тековната, тогаш за наредната сезона. Си заслужија. Но федерацијата направи циркус од целиот процес.
Де бре Мурџо па колку е осетлив. Криминалциве на мал милион сезони ја поништија валидноста он за една се фатил.Посебно последната реченица…
Ако стварно го изјавил ова(?) а доволно е улав… и треба да им го плесне у лице!
-“За мене ова ја поништува валидноста на целото првенство!”
![]()
Види…Де бре Мурџо па колку е осетлив. Криминалциве на мал милион сезони ја поништија валидноста он за една се фатил.
Иначе Гохохохохорилахахаз
Зошто не се гонети Реал и Барселона ?Види…
Ако гледаш кон минатото… некој фанале, повеќето не… Завршена приказна е тоа.
А ова моментално е чист политички прогон ради Супер Лигата…
А на сите нас ни треба силна и конкурентна серија А!
Апсолутно!Зошто не се гонети Реал и Барселона ?
Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.
Абе да ви ебем [emoji28] зеза нетот нешто [emoji28]Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.
Moже да играат, не може 6.Ако рома освои ел дали 4тиот отпаѓа од лш?
Ја колку шо знам 5 екипи неможе да играат лш...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk