Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Дозакопани од Емполи
Автоматски споено мислење:

Attachments

• 6D5977B3-6927-4E3C-B388-57E83054376B.jpeg
    6D5977B3-6927-4E3C-B388-57E83054376B.jpeg
    100,4 KB · Прегледи: 27
Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Изгледа Мурињо прво се огласил на Кајгана, па потоа дал изјава за италијанските медиуми.

Посебно последната реченица…
Ако стварно го изјавил ова(?) а доволно е улав… и треба да им го плесне у лице!
-“За мене ова ја поништува валидноста на целото првенство!”
:bravobe:

Јувентус требаше да биде казнет, ако не за тековната, тогаш за наредната сезона. Си заслужија. Но федерацијата направи циркус од целиот процес.

Murdzo cekase prvo da se izbrukaat protiv Selernitana i da nemaat sansi za Ls preku liga pa dava vakvi izjavi, inaku da tepaa ke se raduvashe mu ebam toa gnasata dvolicna. Sega i od Sevilja koga ke go popijat ne mu bega Turska liga da bide trener, taman e za Adana Demirspor

Malku im bese kazna na Juventus -10 od federacija, sega i Empoli gi kaznuva -3 :ROFLMAO:

Јувентус требаше да биде казнет, ако не за тековната, тогаш за наредната сезона. Си заслужија. Но федерацијата направи циркус од целиот процес.
Никој не спори дека Јуве треба да биде казнет! Си заслужија..
Ама сите се согласуваме дека ова не е начинот.
Апла буллинг им прават..
Ми се згади федерацијата.
И не само што два пати ги маваат од земја, туку тоа така лошо и гадно го прават, што изгледа дека си ја штелуваат табелата и учесниците во ЛШ.

Посебно последната реченица…
Ако стварно го изјавил ова(?) а доволно е улав… и треба да им го плесне у лице!
-“За мене ова ја поништува валидноста на целото првенство!”
:bravobe:
Де бре Мурџо па колку е осетлив. Криминалциве на мал милион сезони ја поништија валидноста он за една се фатил.
Иначе Гохохохохорилахахаз

Де бре Мурџо па колку е осетлив. Криминалциве на мал милион сезони ја поништија валидноста он за една се фатил.
Иначе Гохохохохорилахахаз
Види…
Ако гледаш кон минатото… некој фанале, повеќето не… Завршена приказна е тоа.

А ова моментално е чист политички прогон ради Супер Лигата…

А на сите нас ни треба силна и конкурентна серија А!

А и многу добар тајминг одбрале за официјално да им соопштат :D
Таман пред утакмица, му ја откажаа секоја желба за фудбал

Види…
Ако гледаш кон минатото… некој фанале, повеќето не… Завршена приказна е тоа.

А ова моментално е чист политички прогон ради Супер Лигата…

А на сите нас ни треба силна и конкурентна серија А!
Зошто не се гонети Реал и Барселона ?

За Барса додуша има истрага :coffee:
Абе сега тие нека прават криминали и после курле му е крив.
Кој како шо си дробел така ќе си срка

Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.
Абе да ви ебем [emoji28] зеза нетот нешто [emoji28]

Ама ипак циркуз е [emoji28]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Многу се интересни како демек одлуката им влијаела на мотивираноста. Ко да немаше 12130912093 дека ќе попијат казна. Цел живот жртви глумење страшно.

Ако рома освои ел дали 4тиот отпаѓа од лш?
Ја колку шо знам 5 екипи неможе да играат лш...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

После полуфиналето во купот, Алегри кој себе си се нарекуваше џентлмен и господин кога губел

1684788847763.png

Денес математички веќе не ни може да е пред Интер на табела, jaде покер од Емполи, ризикуваат да не одат во ЛШ, испаднаа во ЛЕ полуфинале, од друга страна после кажаното, Интер победи 8 по ред, и во меѓувреме такви срање какви што ги нарече се финалисти во ЛШ.

1684789154160.png

гомце, умрено и незакопано.

Ако рома освои ел дали 4тиот отпаѓа од лш?
Ја колку шо знам 5 екипи неможе да играат лш...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Moже да играат, не може 6.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom