Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Тео која глуперда е,едно дерби нема асолно изиграно......

Уз дужно поштовање, ама комотно би ги исклучил двајцата да не заиграат на меѓусебни дуели, умислени сељачиња дека се фактор у фудбалов и двајцава.

oti be neka se jadat, mene bas mi e jako vakvi dueli da ima

Sent from my iPhone using Tapatalk

А вака смее?
Иако ризикувам да ми стаиш тажно смајли ама морам да забележам дека требаше порано да ми реплицираш,а не коа дадовте гол.
Инаку во однос на прашањето - смее :)

Иако ризикувам да ми стаиш тажно смајли ама морам да забележам дека требаше порано да ми реплицираш,а не коа дадовте гол.
Инаку во однос на прашањето - смее :)
Не бе уживај во ред е. Штета Милан тие 20 минути не искористи ниту една од шансите што ги имаше. Во второ теоретски шанси нема Интер волку очајно да игра. Често следува казна за вакви неискористени шанси.

Секоја чест за Лаутаро за голот на Интер, како ги издржа 3ца на себе, убедливо најдобар центарфор во цела лига.. ама освен тоа Интер не покажаа ништо и Милан за класа подобар и можеше комотно да е 3-1. Интересно дерби сега за сега, се надевам на уште подраматично второ полувреме.

Да сум на местото на Онана, уште утре би го напуштил Интер. Не е можно Хандановиќ и понатаму да го играш у прв тим, ептен тромаво делува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom