Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи го земаа Ндомбеле. Најверојатно ова значи заминување на Руиз, ама како и да е мислам дека е солиден трансфер за нив. Го земаа и Симеоне плус Распадори и се добро покриени во офанзивата па и средината. (Не го вреднувам многу Симеоне ама ако сум менаџер на Наполи и треба да бирам Петања или Симеоне, секогаш изборот ќе биде вториов) Одбраната им е малку падната без Кулибали ама нема да ме чуди ако бидат константно во топ 4 до сам крај. Добро изгледаат а и Спалети знае како до топ 4. Оној Кварашкелиа се гледа дека е магија а тоа не му одговара на Елмас.
Кога сме кај Елмас, мислам дека најдобро му е него да си најде друга средина за да не заглави во Наполи. Млад е уште и нема да шкоди ако остане и сезонава ама ако има многу мала минутажа ќе мора да разгледа опции.

Gianluca di Marzio has now reported that it will be a dry loan for the Frenchman, who is looking to recover a place in the French national team. He earns €20 million gross at Barcelona and his loan at Lecce will have the Catalan club paying the whole wage.
But Barcelona will get some bonuses, depending on the player’s appearances and performances that he has put in.

Овој со годишната плата може да го купи Лече :pos:

Добро бе за 0 трошок не можел да најде подобар тим, барем у ранг на Торино.
Ќе се врател у репрезентација играјќи за Лече живи тасета

Кваратшелија од Наполи
21 година оган играч

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Кваратшелија од Наполи
21 година оган играч

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
Уште кога игравме со Грузија го збореа коментаториве дека е голем талент, со стартов на сезонава и го потврдува тоа. (y)

Уште кога игравме со Грузија го збореа коментаториве дека е голем талент, со стартов на сезонава и го потврдува тоа. (y)
Сите играчи се таленти се додека играт во Наполи, Аталанта, Фиорентина од тие тимови играч се погодува 1 во 20.

Наполи на хартија има подобар тим и од Јуве и Рома, мислам дека нема да имаат проблем за првите четири позиции.

Кој проколнат тим се овие Рома, немаат играч што не скина лигаменти или не си ја скрши ногата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom