Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
cestitki za milanezite, ke bide jako naredna sezona jer ke se tepaat milanskite ekipi koja poprvo da stavi 2 zvezdi na dresot..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да биде лошо да почекаат у наредните 10 години, x9 направивме. x10 немаме направено.cestitki za milanezite, ke bide jako naredna sezona jer ke se tepaat milanskite ekipi koja poprvo da stavi 2 zvezdi na dresot..
Па баш оти не се изнаигра освои Милан титула, а и што последните пет шест утакмици им се тргаа од топка.Не ми бил нешто омилен Ибрахимовиќ ама луѓе на 40 години шампион стана со Милан, колку шо памтам и влечеше повреди не се изнаигра баш, и пак има солидни бројки за таа возраст. Не со пура, со шо сака нека излези. Таков карактер е Ибра, самбендисан не знам шо ве чуди толку неговото понашање.
Секоја чест за Пиоли како успеа со тим во кој нема некои звучни имиња да освои титула, а колку беше плукан тука на форумот.
Леао ќе го собери некоја екипа гарант.
А ако успеат некако да го задржат и него и да донесат некое засилување пак ќе бидат конкурентни наредна сезона.
Сакаш да кажеш дека Јуве е на ред да освои титула?Жестоко беше околу Хакан, можам само да замислам што ќе биде следната сезона кога веројатно Дибала ќе заврши во Интер.![]()
Јас незнам оти сум бил на стадионот, ама ти знаеш. Да не знаеш случајно и колкав ми е?