Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Gazii …posledno intervju na Sasuolo ova nedela ,cestito 19 !!

Сасуло е крив што Интер нема да освои... [emoji533][emoji533][emoji533][emoji533][emoji533][emoji533][emoji533]

Се тргале од топката, не играле за чест [emoji1787]
Лагано оп прц [emoji2420][emoji2420][emoji2420]

Хакан лузер на годината, отиде у комшие да освои [emoji1646][emoji1646][emoji1646][emoji1646][emoji1646]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Сасуло е крив што Интер нема да освои... [emoji533][emoji533][emoji533][emoji533][emoji533][emoji533][emoji533]

Се тргале од топката, не играле за чест [emoji1787]
Лагано оп прц [emoji2420][emoji2420][emoji2420]

Хакан лузер на годината, отиде у комшие да освои [emoji1646][emoji1646][emoji1646][emoji1646][emoji1646]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ради ова дојдов на темава да пишам, а не планирав док не завршат мечевите. Уште па се расправав цела недела дека немало шанса да ја пуштат, мајкооо мила :facepalm:

Можеа понеочигледно барем али јебеш га. :D
Fino sto navrati,Cestito vtoro mesto i direkten plasman vo LS.

Чекајте малце другари, има уште 45 минути, док не свирне крај уште не е готово....мада скоро е готово :vozbud:

И на двата натпревара Милан беше подобар.
Што не значи дека не можеше да киксне ако не дадеа гол у 90+ и по бравурата на Терачано, нели?

Али не е ни важно, ја сакаа титулата највеќе, ја освоија. Нека им е честито. Заслужено.

4/4 ќе има Милан до крај, тешки победи на мускули ама после киксот на Интер и победата изминатово коло кај Лацио му дадоја ветер во грб. За разлика од нив Интер ќе се сопнат до крајот, психата и самодовербата му е во минус ојдена. Како неутрални фанови најдобро би било до последен свиреж во последното коло да има борба за титулата, нешто слично како лани во Ла Лига.
@Filip Telford Уште ти е смешно :coffee:

Инаку, честито титула на Милан, ме потсети титулава малку на старите времиња кога активно пратев италијанско првенство а Милан беше power house во Европа.

Што не значи дека не можеше да киксне ако не дадеа гол у 90+ и по бравурата на Терачано, нели?

Али не е ни важно, ја сакаа титулата највеќе, ја освоија. Нека им е честито. Заслужено.

Ако биле подобри, во што се сложуваме, тогаш ќе било несреќа да не тепаат! :D

Вака се си е подредено како треба. Ќе промаши Леао пред гол, ќе му се врати на друг начин. Сосема поинаков муабет е да имале противниците милион шанси, а Милан од никаде да дал гол.

Пријатели Ибра уште кога дојде ви кажа дека ќе има титула со Милан пред да се пензионира. Вие се смеевте... епа ете ви. И уште еднаш Хахахаххахахаххахахаххахахахахахаххахахајахајакан Чаланоглу ПУШИ КУР ЌЕБАПУ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom