Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Секако дека клуб што двапати играл Серија Б поради местење е помалку мафијашки клуб од Јувентус. Тешете се.
I realno ako nemashe premiersko vlijanie Silvio togas, plus totalno kje se upropasteshe kalcovo i 3x kje gi isfrlea

The report states that there have been questions around Inter Milan’s ownership and finances in the past and these issues remain a slight risk for the project. The report notes that Elliot Management have informed the Council that there are private investors willing to step in and fund Inter’s share of the project as Milan could go at this alone.

Елиот преставиле план за сами да изграда нов стадион. :icon_lol:

Ама нема проблем со парете Интер, како сеа вака?

Секако дека клуб што двапати играл Серија Б поради местење е помалку мафијашки клуб од Јувентус. Тешете се.
Фала што ми потврди тоа што напишав. Џабе ти е форсов кога сепак Јувентус го има тој епитет. Сите го знаат ко таков па еве и документарни филмови на Netflix прават за тоа. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

The report states that there have been questions around Inter Milan’s ownership and finances in the past and these issues remain a slight risk for the project. The report notes that Elliot Management have informed the Council that there are private investors willing to step in and fund Inter’s share of the project as Milan could go at this alone.

Елиот преставиле план за сами да изграда нов стадион. :icon_lol:

Ама нема проблем со парете Интер, како сеа вака?
Елиот мора да направат стадион, сами или со Интер за да може да го продадат клубот за профит. Милан со свој стадион и редовен учесник у ЛШ ќе вреди доста пари и реално незнам кој би можел да го купи клубот.

Не знам од каде ви се тие муабети дека е само до стадионот дојдено, па уште дека ако го изградат ќе го продале со профит :icon_mrgr:

Уште да најдат начин да земат повеќе пари за спонзорства и тв права од последниот во Премиер и ќе биде Доџите сада.

Елиот мора да направат стадион, сами или со Интер за да може да го продадат клубот за профит. Милан со свој стадион и редовен учесник у ЛШ ќе вреди доста пари и реално незнам кој би можел да го купи клубот.

Значи, ќе мора да направат стадион за да го продадат клубот, но тогаш нема да може никој да го купи?!

Значи, ќе мора да направат стадион за да го продадат клубот, но тогаш нема да може никој да го купи?!
Клубот и сега може кој сака да го купи, поентата на стадионот е што ќе ја дигне доста вредноста на клубот, што значи поголема продажба цена.

Арапиве платија 350 миљона за клуб у ПЛ, Милан со свој стадион ќе вреди бар 3 пати поише од тоа....цена што ретко кој може да ја плати и плус да инвестира у клубот после тоа.

Клубот и сега може кој сака да го купи, поентата на стадионот е што ќе ја дигне доста вредноста на клубот, што значи поголема продажба цена.

Арапиве платија 350 миљона за клуб у ПЛ, Милан со свој стадион ќе вреди бар 3 пати поише од тоа....цена што ретко кој може да ја плати и плус да инвестира у клубот после тоа.

Те разбирам што сакаш да кажеш, но по тоа излегува дека нема позитивен излез за Елиот. Или многу тешко да го најдат...

Те разбирам што сакаш да кажеш, но по тоа излегува дека нема позитивен излез за Елиот. Или многу тешко да го најдат...
Па ваљда имаат потенцијални купци иначе досега ќе го продадеа клубот за моменталната цена.

Гледав Калчополи за скандалот на нетфликс. Дали требало со Јувентус у втора лига да отидат и други клубови спред вас? Дали докрај е расчиестен случајов или се има нешто заташкано? Иначе Лучијано Моџи од авион се гледа дека е преварант. По фаца му се гледа.

Испаѓа само Рома со најчист образ, затоа имаме највеќе втори места во лигата, од лопови и криминалци не можеме до израз да дојдеме :mad:
Сезонава ќе дојдете до израз со Мурињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom