Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Ne se sekirajte, sigurni 3 boda imaat protiv Bolonja
Да сум фан на Јуве не би ми било интересно. Срам би ми било.Interesno ke bide ako osvoi milan so dve zvezdi u zalez, prosek sostav, prosek trener i milion povredi u tek na cela sezona..
Бев убеден дека не зафркаваш цело време, демек немаме шанси за титула, а потајно се надеваме, но ти си бил во песимистичката фракција на Син.Милан би требало да му е безбедно ЛШ местото веќе, или?
Мое мислење е од тие што ги наброја само Тео е класа. Јас под класа подразбирам играч со кој има разлика играта на тимот и има решителност во него, храброст и е константен. Во Серие А има можеби 10 тина класа играчи од кои повеќето се во залез на кариера. Инаку тие Леао, Бенасер или Томори за неколку години ни тебе нема да ти текнува на нив. Пак ке кажам тоа е мое мислење.Мене баш ме интересира кои се тие просеци што сите ги спомнуваат?
Другите немаат такви играчи во тимот, сите се класа?
Играчи како Бенасер, Мајк, Кесие, Тонали, Тео, Томори и Леао не може да се каже дека се просек. Тоа е 7 од 11 од прв тим.
Салемакерс да, ама не е класично крило и нема квалитет за таму.
Калулу да го додадам е таков играч што секој тим сака да го има. Да играше во Аталанта за него ќе имаа друго мислење.