- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.495
- Поени од реакции
- 14.940
Ибра.Добро што никој не се повреди на онаа ораница од терен, бавча.
А инаку теренот го спречи Јуве да развие игра и да дојдат до израз нивните технички квалитети.
Ибра.Добро што никој не се повреди на онаа ораница од терен, бавча.
Така делуваа, веројатно ставаат се на карта на Аталанта и нивните проблеми со повреди.Јувентус задоволен со бод.
Подобро 90мин во некоја точка да гледав, досадна утакмица.
Прво Мекини направи фаул, али да и јас сум зачуден...Кога престанале бе на јуве да му судат пенали?
Кога свирна крај, Киелини се гушка со соиграч мислиш победиле, по тоа приметив дека се задоволни.Така делуваа, веројатно ставаат се на карта на Аталанта и нивните проблеми со повреди.
Вака барем за место во ЛШ, Милан е +7 пред нив.
Сериозно занишана 5-та позиција на Јувентус а со тоа и посакуваниот излез во ЛЕ... Немаат пари да му продужат договор на Дибала ама ќе го купувале Душан...![]()
Си требал да ја играш на 2-4 шутеви во рамки на гол.Само таа утакмица ме заеба на тикет, од 2 до 4 гола ја играв![]()
Таман ќе дојде како супер измена во 70 минута кај Супер Моќниот $Интер (така им пишува на дресовите).не немаат пари твоите имаат ќорлето нешто мути вода да не е бистра сака за гага да го земете времето на дибала помина не вреди толку пари колку што бара од тоа што се пишува
Таман ќе дојде како супер измена во 70 минута кај Супер Моќниот $Интер (така им пишува на дресовите).
Ги умираат противниците од досада. И успешна е тактикава реално.Што е со провокациите и хехенцава?
Нема на никого да го испровоцирате, а акп Јувентус е толку мртов како што вие го претставувате, зошто не го победивте?