Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gol di Muntari
Ubavi spomeni
Ubavi spomeni
Пошто Лаутаро има очи на тил.![]()
![]()
И да не го видел, ако беше нешто страшно и сериозно многу едноставно некој ќе му сугерираше да застане, или судијата ќе ја прекинеше играта. Ама не, Лаутаро може да трча напред па ако не даде гол тогаш нека се стопира играта. У тој случај секоја будала ќе лежи после најмал контакт и никад нема да видиме гол на утакмица.Чек чек сериозен си? Значи Лаутаро прими пас 1 секунда после фаулот над Ди Марко, како да застане кога е во налет и не ни знае дека постои Ди Марко на терен?
@Марли @STEALTH Можеби другите екипи ми бегаат од конец , ама мојот Интер го читам.Нема шанси...кај Интер недостасуваат Мартинез,Кореа,Весино и Видал од играчите шо можат да играат...кој ќе дај гол?..татко ми?...и плус Лацио дома секогаш е незгоден противник каков и да е....па и плус против Интер нозете ќе ги искршат...според мене 2-1 или 3-1 за Лацио.
И да не го видел, ако беше нешто страшно и сериозно многу едноставно некој ќе му сугерираше да застане, или судијата ќе ја прекинеше играта. Ама не, Лаутаро може да трча напред па ако не даде гол тогаш нека се стопира играта. У тој случај секоја будала ќе лежи после најмал контакт и никад нема да видиме гол на утакмица.
И неколку минути после голот судијата не досуди чист втор жолт за Дамфрис.
E куровми сеа не заебавај. За тоа што го шлапна Марушиќ комотно можеше втор жут да добие за мешаницата немаше основа, се давеа само со тоа копиленцето Андерсон.Црнецот глуп требаше да добие директен црвен уште кај голот на Лацио
А зошто тогаш судијата почитува предност ако застане лаутаро?И да не го видел, ако беше нешто страшно и сериозно многу едноставно некој ќе му сугерираше да застане, или судијата ќе ја прекинеше играта. Ама не, Лаутаро може да трча напред па ако не даде гол тогаш нека се стопира играта. У тој случај секоја будала ќе лежи после најмал контакт и никад нема да видиме гол на утакмица.
И неколку минути после голот судијата не досуди чист втор жолт за Дамфрис.