Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгана форум во Фебруари - "Кој и да освои нема да биде заслужено"

Кајгана форум во Мај - "Честитки, сосема заслужено."

Леао последниве пет кола личи на топ 5 играчи во свет. Ептен разлика праи, и мислам дека без него, Милан ќе имаше едно 6 бода мање. Ако не и јаче.

За Интер ништо страшно, немаа воопшто лоша сезона ама можат да жалат што немаа неверојатна. Три титули со такви проблеми и промени ќе беше невиден успех иако реално делуваше со оглед на тоа дека сите екипи имаа слични проблеми. Освен Наполи би рекол.

Добра работа е што паузата ќе трае кратко и новата сезона ќе стартува порано сезонава.
Јуве имаат доста за промена, Милан сигурно ќе се зајакне а за Интер не се знае сеуште од што има и добри, и лоши вести.
Следна сезона мислам и Рома ќе биде доста солидна па веројатно пак ќе гледаме неизвесност до сам крај.
На квалитет ваљда изгуби Серија А, ама многу е поинтересно за пратење сега отколку последниве 15 години. Одамна не ми текнува да било волку неизвесно.

Хакан и не е голем лузер со оглед на тоа дека статистички оваа му е најдобра сезона во Серија А, а и мислам дека Интер повеќе му одговара како тим. Може и немаше да освојат Милан да го задржеа. Со Суперкупот и Купот му испадна да не биде комплетен лузер иако е оправдано секое меме за него во моментов.

Кајгана форум во Фебруари - "Кој и да освои нема да биде заслужено"

Кајгана форум во Мај - "Честитки, сосема заслужено."

Леао последниве пет кола личи на топ 5 играчи во свет. Ептен разлика праи, и мислам дека без него, Милан ќе имаше едно 6 бода мање. Ако не и јаче.

За Интер ништо страшно, немаа воопшто лоша сезона ама можат да жалат што немаа неверојатна. Три титули со такви проблеми и промени ќе беше невиден успех иако реално делуваше со оглед на тоа дека сите екипи имаа слични проблеми. Освен Наполи би рекол.

Добра работа е што паузата ќе трае кратко и новата сезона ќе стартува порано сезонава.
Јуве имаат доста за промена, Милан сигурно ќе се зајакне а за Интер не се знае сеуште од што има и добри, и лоши вести.
Следна сезона мислам и Рома ќе биде доста солидна па веројатно пак ќе гледаме неизвесност до сам крај.
На квалитет ваљда изгуби Серија А, ама многу е поинтересно за пратење сега отколку последниве 15 години. Одамна не ми текнува да било волку неизвесно.

Хакан и не е голем лузер со оглед на тоа дека статистички оваа му е најдобра сезона во Серија А, а и мислам дека Интер повеќе му одговара како тим. Може и немаше да освојат Милан да го задржеа. Со Суперкупот и Купот му испадна да не биде комплетен лузер иако е оправдано секое меме за него во моментов.
Хахахахаххахахахаххаакан е најголемиот лузер што може да постои. Гнида од човек. Бескичмењак. Една обична 0. Отиде во Интер титула да освои. Не куп и супер куп. Него лига. И што се случи? Тимот кој го напушти зема титула. Таа статистика нека си ја начука знае каде... и уште еднаш Хахахаххахахахахаххахахахахаххакан

Хакан не лузер испадна најголема пичка и лузериште у исто време у цел свет.....не само што отиде у најголем градски ривал, отиде за ПОЛА миљона евра поише и да освои титула.....ахахахаххахаха :icon_lol:

Vidi gi milanezive namesto da si slavat, so Hakan se zanimavaat hahaha.

ps. Cestito titula uste ednas.

ни олесна, не беше мала закана кога кажа дека оди да е пак шампион парталот :icon_lol:

Vidi gi milanezive namesto da si slavat, so Hakan se zanimavaat hahaha.

ps. Cestito titula uste ednas.
Да бе како Ериксен кај нас да дојдеше а вие да земете титула....исти постови ќе имаше..

Факт е дека е бубашваба и мене би ми било срам да навивам за него али вие си знаете :icon_lol:

Ќе се самоубиеше со пехарот. :D
Автоматски споено мислење:

Ибра го чувавме за прославата.

Последно уредено:
И Ибра своевремено отиде од Интер во Барса да освои ЛШ, срања се дешаваат :D
Ибра отиде за шеес миљона плус Ето, плус 50 посто поголема плата у друго првенство.....

Хакан отиде за кутија цигари и топол чај поише у градски ривал......за без пари.....није свеједно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom