Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Mr.47 на која лига ќе и припадне местото " освојувач на ЛЕ " доколку шампионот од предходната година се пласира преку домашната лига ?
Теоретски Рома или Наполи ако освојат идат дирекно во ЛШ (4тиот отпаѓа) што значи дека Италија има 5ти загарантиран учесник, но доколку Интер освои ЛЕ и Јуве ЛШ која лига ќе ги добие местото за " шампион на ЛЕ " ?

Ваљда ќе се гледаат коефициентите на лигите, и некоја наредна ќе добие.

Едит: Нема логика уствари, едина грешка е Биља што не доби црвен.

Нема логика, затоа е и свирен пеналот. Ако даде картон автоматски е фаул аутоматски и пенал.
И беше за црвен, почист црвен не сум видел.

Трансфер летото на Мирабели и Фасоне кога би било преставено ко фудбалер, тоа би бил Биља

Нема логика, затоа е и свирен пеналот. Ако даде картон автоматски е фаул аутоматски и пенал.
И беше за црвен, почист црвен не сум видел.

Трансфер летото на Мирабели и Фасоне кога би било преставено ко фудбалер, тоа би бил Биља
Новиот Кларенс Сидорд хехехехе

Vaka taka, ke osvoime bez da ima potreba da pobedime do kraj.. utre inter ja casti genoa bodce za opstanok posto si go imaat na ti go daj mi go..

Vaka taka, ke osvoime bez da ima potreba da pobedime do kraj.. utre inter ja casti genoa bodce za opstanok posto si go imaat na ti go daj mi go..
Ние се бориме со Аталанта и Лацио кој да биде 4то.
Ништо чудно и 3 бодчиња да си лапне Џенова...

Конте рече 2ро место е за лузери, сеа ние за инат негов 3ти ќе завршиме, за да му пропадне суптилното дупење хехе

Чист 1 Џенова утре, треба да им вратиме што го купија Пинамонти за 20 миљона. :D

Конте рече 2ро место е за лузери, сеа ние за инат негов 3ти ќе завршиме, за да му пропадне суптилното дупење хехе

Чист 1 Џенова утре, треба да им вратиме што го купија Пинамонти за 20 миљона. :D
Строго 4то! Во чест на Ил Капитано!

109875267_3241754362579143_3598499078070178464_o.jpg

In the last 2 weeks we went from:
-11 points to the scudetto
-9 points to the scudetto
-8 points to the scudetto
-6 points to the scudetto
-3 points to the scudetto
-2 points to the scudetto
... all this while only winning a game

Поголема греота од вакво нешто, не може да биде. :D

Можно ли е бре Сасуоло до толку несреќи да се?

Ili pa srekjata nastrana na Napoli, 4 gola ponisteni poradi ofsajd, Var na delo.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom