Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne placea dovolno jako , iako cela sezona toa go treniraat.. cudno ne najdoa pricina , mozebi ke bide toa shto nemalo publika , koj znae ... Duri I na trening utakmica e dobro da se pobedi inter.. Konte kako konte ima mnogu dobri strani , ama malku osetejte gi I losite..pozz I Saluta la Capolista !!!

Докторски 30 минути во второто полувреме, класично акање од земја. Ова е реален показател за разликата во квалитетот меѓу двата тима, буквално една класа погоре е Јувентус.

Штета е што ваква израмнета сезона и борба за Скудето најверојатно ќе биде прекината, ама што е тука е.

32Wpn.jpg

:pos:

Дибала уште ја чека кутијата Партнер 100's.

Sent from my Redmi

Sari go pomoca i go izmoca na konte. Mu odrzi lekcija na golemio 11M trener.

Ќе оди до најблиската болница вечер за да се зарази од корона и ќе се бутне во некоја шума за да умре од пневмонија. Сите бродови се потонати. :(

Мене ме интересира што ќе речеше Тролејбус после дуелов ако не беше баниран... требаше Клипче да почека со банот барем до вечерва :icon_mrgr:

Класа второ полувреме од Јуве.
Мене ме интересира што ќе речеше Тролејбус после дуелов ако не беше баниран... требаше Клипче да почека со банот барем до вечерва :icon_mrgr:

Па дека тоа што судијата му засмета на еден шут на Брозо, дека се испоставило како клучно за крајниот резултат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom