Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.031
- Поени од реакции
- 50.519
Демантирано е тоа по итна постапка, идеален период е ова за да медиумите прават атак врз Интер, после заминувањето на Сабатини и Капело од Кина, не е прв пат нема да биде ни последен пат, слични атаци се вршеа и 2010, сега пак почнуваат кога после 100 години повторно се во игра за ЛШ.@Syn на апаратима.
Иако во неколку наврати и јас имам напишано дека ако продолжат рестрикциите од нивната држава изгледно е и вакво сценарио
l
Sea so banov koj seuste im trae nema poenta da se tuka, sve e toa ok kako ideja, za samofinasiranje, klubot da pravi profiti, da ima marketing strategija i sve toa ama vo momentov se postavuvaat osnovi za toa, i nema teorija taka da funkcioniraat sega.
Ako tera banov u kina, tocno, nema poenta da se tuka i prinudeni ke se da prodavaat, vsusnost i del od tamosnite mediumi im vrsea edno vreme pritisok toa da go napravat za da iskocele patrioti ( zabegana drzava jebiga ).
.
Ова е од јануари, и претходно истото го имам пишувано само не верувам дека ова ќе се случи, поготово не ако сезонава успееме да се пласираме во ЛШ, единствената причина за ваквите статии е турбулентниот период со Сабатини, не е прв пат башка, пример во Јануари во Кина неколку медиуми барале од сунинг да го продадат Интер за да го покажеле патриотското у нив, бидејќи клубот во конкрентниот случај е странска инвестиција у која они инвестирале доста пари надвор од Кина. Така да бар за мене не се новост ваквите муабети, за очекување беше дека и Милан и Интер ќе бидат предмет на ваква медиумска хајка чим колку толку застанат на нозе, има одредени структури во Италија на кои не им одговара тоа.