JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
^ И ја тоа сакав да прашам,некој да стави линк од изјавиве да видевме.Си измислил некој нешто и си го шират на фејсбук по групине на Панче Малдини
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe kakvo izjavuenje^ И ја тоа сакав да прашам,некој да стави линк од изјавиве да видевме.Си измислил некој нешто и си го шират на фејсбук по групине на Панче Малдини
Заради нив ми е најмногу мило шо со дно игра пројде ЈувентусИначе коментаториве - морони, толку ли ги мразат италијаниве не ми е јасно... Какво субјективно коментирање, страшна работа. Па што ако сте коментирале пред 27 години англиско, не сте се ожениле за тој премиершип маму ви ебам.

edno prasanje, zosto na dresovite na milan poto4no na rakavite im go pise brojot na titulite od LS a igrat vo LE , dali toa im sluze za motivacija ili se zafrkavat samite sebe ?

edno prasanje, zosto na dresovite na milan poto4no na rakavite im go pise brojot na titulite od LS a igrat vo LE , dali toa im sluze za motivacija ili se zafrkavat samite sebe ?
Добро бе, може да си толку глуп?

Ako ti smete prasanjeto nemora da go citas ako ne go znaes odgovorot na istoto nemora da se trudis da bides interesen .Добро бе, може да си толку глуп?