Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
^ И ја тоа сакав да прашам,некој да стави линк од изјавиве да видевме.Си измислил некој нешто и си го шират на фејсбук по групине на Панче Малдини

Ама изјавата на изветреаниот за Гатузо прееска врв :pos:

.
ff6e047838fab7d38b962d839041c01a.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

^ И ја тоа сакав да прашам,некој да стави линк од изјавиве да видевме.Си измислил некој нешто и си го шират на фејсбук по групине на Панче Малдини
abe kakvo izjavuenje :)
nigde nema deka nekoj rekol vakva stvar, gluposti za lajkovi.

Уште од времето кога беше тренер во милан (па и пред тоа - каљари) ни на крај памет не ми беше дека Алегри е тренериште од ваков калибар (односно дека има толкав потенцијал) и дека ќе стане она што е последниве години. Ова вчера беше подвиг за секоја чест, и најголемата заслуга за победава според мене, ја сноси тој.
Се на се, одличен двомеч, со неизвесност до последна минута... многу подобар од overrated ПСЖ-Реал или Челзи-Барса (треба чудо да се деси у втората утакмица за да биде на ова ниво).

Убаво би било и Милан да ги помине Арсенал за да се докаже и покаже дека Серие А воопшто не е закржлавена лига како што зборат и мислат многу таканаречени експерти кои од премиер лига ништо повеќе не гледаат.

Иначе коментаториве - морони, толку ли ги мразат италијаниве не ми е јасно... Какво субјективно коментирање, страшна работа. Па што ако сте коментирале пред 27 години англиско, не сте се ожениле за тој премиершип маму ви ебам.

Иначе коментаториве - морони, толку ли ги мразат италијаниве не ми е јасно... Какво субјективно коментирање, страшна работа. Па што ако сте коментирале пред 27 години англиско, не сте се ожениле за тој премиершип маму ви ебам.
Заради нив ми е најмногу мило шо со дно игра пројде Јувентус

се треселе камерите на Вембли :angel:

Последно уредено:
edno prasanje, zosto na dresovite na milan poto4no na rakavite im go pise brojot na titulite od LS a igrat vo LE , dali toa im sluze za motivacija ili se zafrkavat samite sebe ?

edno prasanje, zosto na dresovite na milan poto4no na rakavite im go pise brojot na titulite od LS a igrat vo LE , dali toa im sluze za motivacija ili se zafrkavat samite sebe ?

Се тешат со беџот на честа :D

Aj и „ние“ кога ќе стигнеме од 2, односно 3 до 5, па и кај нас ќе стои пехарче.

Тоа е кога сакаш да се замараш со ЛЕ, а златни турнеи имаш цело лето во Кина, Индонезија, Непал и Монголија. Со три текми повеќе пари од победникот на ЛЕ се добива.

Џабе се хејта Гатузо, човекот направи и повеќе од своите капацитети, успеа да им вдахне желба и жар за игра на миланезите, што не само што ја немаа, туку им беше у минус. Им го пренесе неговиот борбен дух и неговото сфаќање што значи да се игра за тој тим.
Нормално, огромна грешка ќе биде ако го остават следна сезона (според мене), ама за оваа полусезона, одлично ги врати у ритам. Сеа што изгубија од Арсенал е донекаде нормално, сепак Арсенал беше до пред сезонава редовен учесник во ЛШ, и Венгер е со неспоредливо поголемо искуство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom