Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ко мршојадци сте од уста не го извадивте Јуве нели ви скурчи со години истите муабети да ги терате,јуве сериа б местачи пишете нешто друго,џонтра ми тера сеир освен сериа б местачи не знае што да пише друго кутриот.
Маци, батко што очекуваш од нив кога еден Падоин, има повќе титули од цела нивна екипа?? Ескјуз ми!
Освен да местите и лажирате натпревари да купувате судии знаете нешто друго да правите?
У Серија Б ќе идете!! Ти текиња или слабо?
Не ми текиња, Падоин бе, Падоин! Е толку вредите, колку еден Падоин!

D

Darko_ufo

Гостин
Јувентус никогаш не местеле, еве сеа цела Италија ќе им се извини и ќе им даде 400 милиони оштета. Таман ќе купат некој добар играч, ова Дибала... Мибала... ќе добијат златна малина наредна сезона. Ќе се јадат со Ромњоли и Бертолачи за таа награда.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.316
Поени од реакции
5.984
Јувентус никогаш не местеле, еве сеа цела Италија ќе им се извини и ќе им даде 400 милиони оштета. Таман ќе купат некој добар играч, ова Дибала... Мибала... ќе добијат златна малина наредна сезона. Ќе се јадат со Ромњоли и Бертолачи за таа награда.
Не те мрзи ова 89ти пат да го пишуваш истото?

D

Darko_ufo

Гостин
Не те мрзи ова 89ти пат да го пишуваш истото?
Па кога се палевте како млади мајмуни со оштетата, а да имаше дека и скудета ќе ви враќаат, право да ти кажам ич не ме мрзи. Поготово што не сте местеле, и дека ви туриле Интер со Калчополи, исто да те прашам да не ви падна и сапунчето во Сериа Б? И таму да не ви го сместија?

C

Castiel

Гостин
Да не се јадат со Кондогбија? Пошо нешо слабо го имаше на пријателскиве.

D

Darko_ufo

Гостин
Да не се јадат со Кондогбија? Пошо нешо слабо го имаше на пријателскиве.
Тешко, на тој Бертолачи името наопаку да му го напишеш ќе има поголеми шанси да успее... Плус докажано играчиште Ичалотреб е пофудбалско име... Само кој ќе го земе од Јувентус и Милан Сориано ќе биде у пол-позиција за Златна Малина.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
Маци, батко што очекуваш од нив кога еден Падоин, има повќе титули од цела нивна екипа?? Ескјуз ми!

Не ми текиња, Падоин бе, Падоин! Е толку вредите, колку еден Падоин!
Хаха аман бе Падоин, чудо големо.. Земи наброј ми ги косачите на трева...
А ова со Падоин ја рачунаш и титулата од серија Б? Хаха..
Доста е утре почнува сезоната нема смисла со овие муабети не за друго ние отвараме :)

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Тешко, на тој Бертолачи името наопаку да му го напишеш ќе има поголеми шанси да успее... Плус докажано играчиште Ичалотреб е пофудбалско име... Само кој ќе го земе од Јувентус и Милан Сориано ќе биде у пол-позиција за Златна Малина.
Се дрогираш?[DOUBLEPOST=1440183671][/DOUBLEPOST]
Хаха аман бе Падоин, чудо големо.. Земи наброј ми ги косачите на трева...
А ова со Падоин ја рачунаш и титулата од серија Б? Хаха..
Доста е утре почнува сезоната нема смисла со овие муабети не за друго ние отвараме :)
Само чисто онака за да ти текиња :D :D

D

Darko_ufo

Гостин
Се дрогираш?
Не би навлагал во лична дебата со некој што користи детски фонтови под името, гарант си се потпишувал и на Арапски со google translate. Но ти не си тема во темава, тема се клубот за кој што навиваш, што никогаш не местеле и сега ќе им вратат неверојатни 400милиони евра, сите скудета и плус извинување од цела Италија.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Кондогбија нема да им прави конкуренција, или може Ковачиќ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom