Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
И да се спушти на вакво ниво? Имал у кариерата уште 1000 вакви подли потези..

хахаха и дај молим те тргни кампањаро, ова му е еден и единствен ваков испад у цела кариера.

Матераци е друга категорија. :icon_lol:

Pa ne vikam deka e pravilno , ama fakt e deka e preimpulsiven Totti, znae da zgresi, iako retko :icon_lol:
Inace pred se ja staiv slikata zaradi povtornoto odlicno sudenje vo Serie A, zaboraiv da dopisam.... Pasqual ni karton ni butur,

пс: За Тоти шлајмот на данецот и газењето намерно на Новотни (мислам беше)

Кампањаро и Матераци за Тадеи, Тоти, Де Роси, Мексес, Перота и Освалдо се цвеќенца(со акцент на ца)...

f99a9f6adf026a4b8ade7111b8913f5d-80099-1367760979.jpg

Што да кажеме за Гатузо .... :P Иначе, и јас ко Џонтра сметам дека гаден е Тоти, језда е класа и легенда на Рома, сепак неговото однесување на теренот е катастрофално...

Кампањаро и Матераци за Тадеи, Тоти, Де Роси, Мексес, Перота и Освалдо се цвеќенца(со акцент на ца)...

Деко, ти откако почна да мењаш никови, не си истиот, што ти се случи ? :D
--- надополнето: 10 декември 2013 во 21:07 ---
Да не слушнам лош збор за Тоти, бидејќи неговиот лабрадор спаси човек од давење во Сардинија !!

Те молам... не се прави на Тошо

прекинаа ја Јувентус, па сега умараш тука од досада .. :icon_lol:

btw ЛАцио и Маркон(брендот што им ја прави опремата), ќе прават колекција Лулич 71', ако не сте запознаени тоа е стрелецот на голот во финалето од Купот на Италија и минутата која е постигнат голот .. Лулич влегува во историјата на Лацио, ауу не ми се верува :D

прекинаа ја Јувентус, па сега умараш тука од досада .. :icon_lol:

btw ЛАцио и Маркон(брендот што им ја прави опремата), ќе прават колекција Лулич 71', ако не сте запознаени тоа е стрелецот на голот во финалето од Купот на Италија и минутата која е постигнат голот .. Лулич влегува во историјата на Лацио, ауу не ми се верува :D

Podobro ke im bide seria B da pisat

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom