Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Асистенција од Ибраими 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ко шут се води све, топката да се влече до гол, е шут у рамки на гол, да бидеме реални, скинаа бодови без асална шанса и без асална игра, секој тим ќе се соочи кат тад со вакви моменти, ништо страшно, а и теренот беше ужасен, недај боже да заврне у италијана, малце клубови само имаат добри терени за вакви услови.Како не пројдоа Каљари кога имаа 3 удари во рамки на гол, 3 блокирани удари и 3 надвор гол, 2 одбрани на Ханданович? Шутираа од нивната половина?
Сасуоло почнаа да собираат бодови.![]()
Имаше убава шанса на 0:0, ама од волеј ја шутна преку гол. Еднаш Роландо пресече топка, која одеше кон Ибраими и само ќе требаше да ја гурне на празен гол.Close enough, Натигодајмигофорлан ја реши по негова асистенција.![]()
Смејте се смејте се...коа ќе ве казнат па ќе викате заговор има против јуве...
Милан секоја година има најмногу пенали во негова корист .
Едит: Сега видов, у принцип Милан е рекордер по бројот на пенали во последните 5 години во Европа![]()
Daj be pushti linkce od statistikive i ja da vidam sho kako nemoj da bidesh ko Dardania i ti![]()
Првата асистенција на ибраими во Серија А...нека му се множат, па и голови да почне да дава...
Технички, „без коментар“ е коментар...![]()
Без коментар!