Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Со пола тим од просек играчи ти да си европски вицепрвак...Незнам што му се настрвивте толку на Прандели.Кој италијански тренер е боље од него,Конте,Алегри?Сигурно и се сеќавате како играше Фиорентина и во ЛШ под негово водство.Кој сака нека игра,дур има резултати не коментирам.

Со пола тим од просек играчи ти да си европски вицепрвак...Незнам што му се настрвивте толку на Прандели.Кој италијански тренер е боље од него,Конте,Алегри?Сигурно и се сеќавате како играше Фиорентина и во ЛШ под негово водство.Кој сака нека игра,дур има резултати не коментирам.

Мацари. :свиркам:

Најпродадени души сте вие фановите на Интер.. Го ругавте, тролавте , го мразевте, го презиравте кога беше во Наполи, а наеднаш како сончоглетка се свртевте од кога дојде кај вас ...

Најпродадени души сте вие фановите на Интер.. Го ругавте, тролавте , го мразевте, го презиравте кога беше во Наполи, а наеднаш како сончоглетка се свртевте од кога дојде кај вас ...
саркастичен беше коа пиша мацари.... :D

+ Чиро Ферара + Дел Нери ги заборај :D

Е шо да прат кога чоекот од мртвите ги крена и со каков таков тим ги држи во трка за ЛШ :)

како јас со Раниери, го мразев, па дојде ред и време да го почитувам:D

како јас со Раниери, го мразев, па дојде ред и време да го почитувам:D

Јас па многу го сакав овој чехот кога ви беше тренер (не ми текнува на името), секоја утакмица гол гол 3+ ве ставав и добитен бев :D

Oчигледно требаше :icon_lol: да стаам. Никој од интеристите не се врти као сончогледка, пошто ретко кој го сака.. Го почитуваме пошто го води тимот што го сакаме, ама да го сакаме тоа тешко.

патем коа сме кај италијанските тренери, ЕМИЛИЈАНО МОНДОНИКО, крај на дискусијата. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom